In English

MagnumLive

Turun Uittamolla Tangokuninkaalliset 2016: Erika Vikman ja Marco Lundberg

JULKAISTU 10/07/2016
Tangokuningatar, Erika Vikman, Tangokuningas Marco Lundberg

Turussa kuninkaallinen viikonvaihde heinäkuussa. Tangokuningas 2016 Marco Lundberg ja Tangokuningatar 2016 Erika Vikman ensikeikalla Turun Uittamolla pe 15.7., la 16.7. Uittamolla Idän ja lännen tiet -konsertti.

Turun Uittamo Paviljongissa vietetään heinäkuussa kuninkaallista viikonvaihdetta. Perjantaina 15.7. Uittamo Paviljongin estradilla esiintyvät uudet, juuri edellisviikonloppuna kruununsa saaneet tangokuninkaalliset 2016 ensimmäisellä yhteiskeikalla. Lavalla nähdään siis Tangokuningatar 2016 Erika Vikman ja Tangokuningas 2016 Marco Lundberg. Tangokuningattaren ja -kuninkaan tanssi-ilta on yksi Uittamon suosituimmista tapahtumista ja paikalle saapuu lavatanssijoiden lisäksi myös tangon ystäviä uusia tähtiä katsomaan.
Seuraavana päivänä, lauantaina 16.7. Uittamo Paviljongilla saadaan nauttia konserttityyppisestä musiikkiesityksestä: ”Idän ja Lännen tiet” -konsertissa Laila Kinnusen ja Olavi Virran laululliset polut kohtaavat. Konsertin tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Lavalle rakennetaan istumakatsomo ja esitys pitää sisällään kaikille tuttuja, nostalgisia lauluja ja tarinoita suomalaisten rakastamien legendojen elämän poluilta. Konsertti sai ensi-iltansa Seinäjoella 9.7. ja esitys oli loppuunmyyty.
Kesällä Uittamolla tanssitaan perjantaisin ja sunnuntaisin. Viikonvaihteen päättävät 17.7. sunnuntaitanssit, joita vauhdittaa Jarkko Järvenpää & Helmenkalastajat. Loppukesän tanssittajalistasta löytyy monia tähtinimiä, mm.  Souvarit, Eija Kantola, Matti & Teppo, Kyösti Mäkimattila, Teemu Roivainen, Pekkaniskan pojat, Taikakuu ja monet muut iskelmäartistit.

Uittamo Paviljonki, Turku

  • Uudet tangokuninkaalliset 2016
    Perjantai 15.7. klo 20:00
  • Idän ja lännen tiet -konsertti
    Lauantai 16.7. klo 15:00

www.uittamo.fi
facebook.com/uittamopaviljonki
Rykmentintie 29, Turku

(kuva: Viacheslav Vinokurov)