FI / EN

Reeta & Suvi – Iskelmätaivaalla säteilee nyt uusi kokoonpano

Reeta Saranpää & Suvi Karjula

Kaksi loistavaa naisartistia, Suvi Karjula ja Reeta Saranpää yhdistävät voimansa ja heidät nähdään nyt yhteiskeikoilla. Duon rinnalla soittaa yhtye, joka on todellinen fuusio naisten edellisten bändien, Reetan Lumon sekä Suvin In the Moodin, vanhoista soittajista.

Uuden kokoonpanon soiton kruunaa vahva ja sielukas lauluvoima ja luvassa on suurta soundia ja girlpoweria. Lisäksi Reeta sävyttää yhtyeen sointia viululla ja Suvi akustisella kitaralla.

– Olo on kuplivan innostunut, ja samalla sellainen olo, kun asiat olisivat loksahtaneet kohdalleen. Tästä tulee hienoa!, riemuitsee keikkoja odottava Suvi.

Mistä idea syntyi?

– Idea on kytenyt jo kauan, ja jo ensimmäisellä kohtaamisellamme lauloimme extempore yhdessä duettoja. Äänet sointuivat yhteen täydellisesti! Yhdessä laulaminen tuntui taianomaiselta, ja sitä olemme halunneet pitkään tehdä lisää, valottaa Reeta.

– Nyt tuli tälle projektille juuri oikea hetki. Olemme sopivan samanlaisia, mutta kuitenkin erilaisia, ja artisteina ja laulajina täydennämme toisiamme. Arvostamme toisiamme suuresti kollegoina ja olemme myös hyviä ystäviä, kertoo Suvi.

Mitä keikoilla soi?

Ohjelmisto tulee olemaan naisten näköinen – luvassa on suuria tunteita ja tulkintoja, menevää ja monipuolista musiikillista iloittelua sekä kunnon showta.

– Lisäksi haluamme kunnioittaa myös vanhoja yhtyeitämme, ja keikoilla tullaan kuulemaan myös aiempien yhtyeidemme, In The Moodin ja Lumon, toivotuimpia helmiä. Laulamme keikoilla niin yhdessä kuin erikseenkin, jatkaa Reeta.

Kokoonpanossa ovat Reeta Saranpään (laulu, viulu) ja Suvi Karjulan (laulu, kitara) lisäksi Lumosta kitaristi Kimi Paunonen ja pianisti Noora Mäntylä ja In The Moodista rumpali Dmitri Dmitrenko ja basisti Timo Tuppurainen.

Ensimmäiset yhteiskeikat tehdään keväällä 2024 – varaa oma keikkasi nyt! 

• Reeta & Suvi • Instagram • Facebook