FI / EN

Yritys

Keitä me olemme?

MagnumLiveOy on 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, joka kuuluu osaksi Magnum-konsernia.  

Hoidamme kokonaisvaltaisesti vuosisopimuksilla mm. Lapland Hotelsin, Eckerö Linen m/s Finlandian, Wasalinen m/s Aurora Botnian, Helsinki Cupin, Levi World Cup, Kylpylähotelli Peurungan, Revontulen, Turun Uittamon, Kuopion Rauhalahden sekä Tuuloksen Kapakanmäen kaikki esiintyjäasiat.  

Vuositasolla toimeksiantoja on noin 3500.  

MagnumLive Oy palvelee asiakkaitaan Helsingistä, Turusta, Fuengirolasta, Kemistä ja Inarista.  

Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen ja tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani. Edustamme osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toimeksiantomme kattaa käytännössä koko Suomen artistikattauksen. Toiminta-ajatuksemme on, että asiakkaamme saavat yhdeltä toimijalta kaiken sen, mitä oma liiketoiminta vaatii, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaiden toiveet. Viimeisimmän tutkimuksemme NPS luku oli 40. 

Magnum-konserni palvelee asiakkaitaan välittämällä esiintyjiä ja ohjelmaa, tuottamalla tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teknistä toteutusta ja videotuotantoa. Konserniin kuuluvat seuraavat brändit: MagnumLive, MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Konsernin emoyhtiö on MagnumManagement Oy. Päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 7M€ ja tulos 1.2M€. Omaa henkilökuntaa konsernissa on 13 ja välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä. 

www.magnumlive.fi 

www.magnumevents.fi 

www.magnummusic.fi 

www.aduuri.fi 

 

Järjestöjäsenyydet: 

MagnumLiven jäsenyydet