FI / EN

Jussi Lampi esiintyy Paavo Asunmaan Kun tuuli käy -musiikkivideolla

Paavo Asumaan toinen single jatkaa countryn tiellä: Kun tuuli käy
– musiikkivideolla vierailee näyttelijä Jussi Lampi

Paavo Asunmaa on etelä-pohjalainen pitkänhuiskea laulaja, joka on varustettu karitapiomaisella äänellä. Nyt hän valloittaa solistina musiikin voimalla estradeja. Keikoilla Paavon voi löytää yllätyksenä vaikkapa rumpujen tai kitaran takaa.

Paavon toinen single sai alkunsa hänen ollessa Mediatree-studiolla ja tuottajan Petri Aholan mietteestä ”kun tuuli käy”. Kitaroiden äänitys alkoi siltä istumalta ja kappale alkoi saamaan muotoaan.

Sanat kertovat siitä, kuinka aika vain kuluu huomaamatta ohitse ja luo kaipuuta menneisyyteen. Tuuli kuvastaa hyvin ajan kulkua ja kuinka se on aina mukana jokaisen matkassa.

Mitä kuuluu Paavon elämään?

– Musiikillisesti countrymusiikki on hivuttautunut omaksi ja todella nautin tehdä sitä.

– Musiikkirintamalle kuuluu hyvää. Varsinkin tuleva kesä oli kiireistä aikaa keikkojen suhteen ja tunnelma on ollut keikoilla katossa. Iso kiitos kuuluu yleisölle, joka on ottanut meidät vastaan niin suurella sydämellä ja lämmöllä. Meitä voi seurata Facebookissa Paavo Asunmaa ja Instagramissa (Asunmaap tai Samulipaavo). Julkaisemme sinne mitä taustalla tapahtuu ja pääsette tutustumaan meihin paremmin. Tulkaa rohkeasti jutuille ja nähdään keikoilla!

Musiikkivideo julkaistaan keskiviikkona 31. tammikuuta

Kappaleesta julkaistaan musiikkivideo. Videolla esiintyy koko Suomen tuntema näyttelijä Jussi Lampi. Videolla laulaja palaa nuoruutensa tunnelmiin kitaransa kera.