FI / EN

Myyntipäällikön pesti auki puhujamyyntiin

Magnum-konsernin logoja.

MagnumLive Oy on 100 % kotimainen ohjelmatoimisto, joka kuuluu osaksi Magnum-konsernia. Välitämme esiintyjiä ja ohjelmaa, toteutamme tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teemme teknistä toteutusta ja videotuotantoa, suunnittelemme ja rakennamme messuosastoja sekä toteutamme käyttögrafiikkaa. Edustamme osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta toimeksiantomme kattaa käytännössä koko Suomen artistikattauksen. Toiminta-ajatuksemme on, että asiakkaamme saavat yhdeltä toimijalta kaiken sen, mitä oma liiketoiminta vaatii, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaiden toiveet.

Magnum-konserniin kuuluvat seuraavat brändit: MagnumLive, MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Konsernin emoyhtiö on MagnumManagement Oy. Päättyneellä tilikaudella konsernin liikevaihto oli 7M€ ja tulos 1.2M€. Omaa henkilökuntaa konsernissamme on 13 henkilöä ja välillisesti työllistämme noin 300 henkilöä.

Mitä tulisit meillä tekemään?

Myyntipäällikkönä tulet vastaamaan puhujamyynnistä ja kasvattamaan sen osuutta liiketoiminnastamme. Vastuullesi kuuluu uusasiakashankinta sekä asiakkuuksien hoito. Työssäsi olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin asiakasyrityksiin ja etsit ratkaisukeskeisesti juuri heidän tarpeisiinsa parhaiten soveltuvan puhujan, ottaen huomioon tilaisuuden luonteen, yleisön ja kiinnostuksen kohteet. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden lisäksi myös puhujien kanssa ja varmistat, että asiakas saa toiveidensa mukaisen puhujan. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit tarjota asiakkaillesi myös muita esiintyjiämme kattavasta suomalaisten ykkösnimien valikoimastamme.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, jossa aloitus sopimuksen mukaan alkuvuoden aikana. Työskentelemme hybridimallisesti, mutta toivomme, että viihdyt myös kanssamme Helsingin Pasilan toimistolla.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimällämme henkilöllä on taustaa aktiivisesta myyntityöstä ja asiakkuuksien hallinnasta. Arvostamme erityisesti kokemusta puhuja- ja esiintyjämyynnistä sekä ymmärrystä alan liiketoimintaympäristöstä. Kaupallinen koulutustausta katsotaan eduksi. Toivomme, että sinulla on jo valmiiksi kontaktiverkostoja oikeanlaisiin asiakkuuksiin ja nautit työssäsi erityisesti ihmisten kohtaamisesta.

Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta myös muu kielitaito on varmasti eduksi. Työskentelet itsenäisesti, tuloshakuisesti sekä aktiivisesti toimeen tarttuen. Olet asenteeltasi tienraivaaja ja pystyt avata uusia ovia sekä kehittää pitkäjänteisesti asiakkuuksia, ja osaamisesi mukaan myös liiketoimintaa, seuraavalle tasolle. Haluat menestyä, edetä urallasi ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön – teemmehän työtä huvin vuoksi! Meillä pääset työskentelemään viihdemaailman ytimessä monipuolisissa tehtävissä. Pyrimme kehittymään toiminnassamme jatkuvasti ja ketteränä yrityksenä uskallamme kokeilla rohkeasti uusia ideoita. Työyhteisömme on täynnä erilaisia osaajia, mutta meitä kaikkia yhdistää iloinen hullunkurisuus ja tekemisen meininki. Työntekijöillemme tarjoamme nykyaikaisten toimistotilojemme yhteydessä olevan kuntosalin vapaan käytön sekä kattavan terveysvakuutuksen.

Hakuprosessi

Mikäli mielenkiintosi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.1.2024 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Biisonin henkilöstökoordinaattori Nea Repo (050 476 8137 tai nea.repo@biisoni.fi).


www.magnumlive.fi

www.magnumevents.fi

www.magnummusic.fi

www.aduuri.fi