FI / EN

Remixille kultalevy Sinut tahtoisin luokseni -kappaleesta!

Remix-yhtyeen kultalevyposeeraus.

MagnumLive ja Magnum Music jakoivat tällä viikolla Remix-yhtyeelle kultalevyt. Kyseessä on cover kappaleesta (I Just) Died In Your Arms Tonight (Cutting Crew) ja Remixin käsissä se on taipunut suomeksi Sinut tahtoisin luokseni. Kappaleessa on fiittaajana Martina Aitolehti.

Kappaleen sanoituksesta on vastannut Remixin edesmennyt basisti Teemu Ruokoski, jolle kultalevy toimitettiin postuumisti. Remix toimitti sen hänen äidilleen.

Kuvassa: Juha Jokinen, Juha Lamminen, Janne Lintula, Jyri Kallio ja Antti Kalliokoski, joka tuli Teemu Ruokosken tilalle vuonna 2023. 

– Biisin julkaisusta on aikaa lähes 10 vuotta ja se on jatkanut tasaista matkaansa eteenpäin eri suoratoistopalveluissa. YouTubessa musavideota on katseltu jo 4,5 miljoonaa kertaa ja nyt suoratoistoissa yli 2 miljoonaa! Tämä on bilebändille melkoinen saavutus!, hihkuu Remix.

Kultalevyraja on nykyään 2 000 000 striimausta suoratoistopalveluissa huomioiden audiostriimauspalveluiden (Apple Music, Deezer, Google Play, Spotify, Tidal) kautta tapahtunut kuuntelu. On suhteellisen harvinaista Suomessa, että covermusiikki ylittää kultalevyrajan.

Kultalevytaulut jaettiin Magnum-konsernin tupaantuliaisissa Pasilan uusissa toimitiloissa. Martina oli estynyt saapumaan tilaisuuteen.

Onnea vielä kerran Remix ja Martina Aitolehti!

Katso Remixin nykykokoonpano: magnumlive.fi/esiintyjat/remix

Vuonna 2015 bändin jättänyt Lamminen on jatkanut keikkailua Kapteeni Lamminen nimellä ja julkaisee pikapuolin esikoissinkkunsa Juha Ensio -nimellä.

Remix ja Martina Aitolehti, kultalevy, SInut tahtoisin luokseni (I Just Died In Your Arms Tonight)