FI / EN

Kapteeni Lamminen

Kapteeni Lamminen, bilebändi
Seuraavat keikat

Esittely

Kapteeni Lamminen Show on Remixin entisen keulakuvan Juha Lammisen uusi bilebändin käsitteen nextille levelille vievä live-elämys.

Viimeisen vuosikymmenen aikana Suomen lavat, laivat, laskettelukeskukset, festarit sekä tietenkin yritystilaisuudet villinnyt artisti keräsi ympärilleen uuden ryhmän huippuammattilaisia tavoitteenaan viedä bilekeikat vielä askeleen lähemmäs stadiontunnelmaa.

Kapteeni Lamminen Show on takuutuote mihin tahansa tilaisuuteen, jonka päätteeksi halutaan saada aikaan enemmän kuin vain iltatilaisuus. Pizzerian nurkasta olympiastadionille. Lamminen on tunnettu siitä, että jokainen show on jokaiselle jäsenelle enemmän kuin vain keikka. Nämä esiintymiset muistetaan myös seuraavana aamuna.

Show on sekoitus Lammisen tavaramerkiksi muodostunutta Dingo-huumaa ja nykypäivän voimabiisejä. Ilotulituksesta pilkahtelevat Sanni, JVG, Elastinen, Robin ja tietenkin Antti Tuisku. Jotain uutta, jotain lainattua ja suuri (194 cm) sylillinen rakkautta.

Ydinryhmä:
Juha Lamminen
Kim Wirzenius (kitara ja kapelimestari)
Milla Heinonen (basso)
Jimi Hautamäki (rummut)

Tarvittaessa show kasvaa naissolisteilla, tanssin ammattilaisilla, puhaltimilla jne.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit