FI / EN

Remix

Remix, porilainen bilebändi
Seuraavat keikat

Esittely

Remix – bileshow stadiontyyliin!

Yli 15 vuoden ajan Suomen lavat ja laivat palamaan sytyttänyt porilainen bändi tarjoilee bilekansalle shown stadiontyyliin. Tämän yli 1000 keikkaa tehneen bilekoneen setissä biisit on valittu niin, että kaikki osaavat varmasti laulaa ja bailata mukana!

Remixille jokainen keikka on enemmän kuin vain keikka ja siksi se eroaa muista bilebändeistä, eikä se juurikaan käytä tuuraajia. Remix show muistetaan vielä seuraavanakin päivänä. Sata keikkaa vuodessa tahkoava Remix oli mm. mukana TV 2:lla ohjelmassa Bilebändi 2012.

Keväällä 2014 Remix julkaisi Sinut tahtoisin luokseni (I Just Died in Your Arms) -kappaleen. Singlellä ja musavideolla on mukana Martina Aitolehti. Kappaleesta myönnettiin Kultalevy vuonna 2024 (2 miljoonaa striimausta suoratoistopalveluissa). Pelkästään YouTubessa sillä on yli 4 miljoonaa striimausta, joita ei lasketa mukaan kultalevyrajaa määriteltäessä.

Vuonna 2015 Janne Hurmeen ja Heidin kanssa julkaistiin single ja musiikivideo Hetken tie on kevyt. Videolla Temptation Island -ohjelmasta tutut Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen. Noora Karman kanssa julkaistu musiikkivideo ja single: Vapauteen julkaistiin 2016. Sittemmin julkaistut biisit ovat olleet pääasiassa bändin omaa käsialaa.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Jouni Herranen – Laulu, Juha Jokinen – Rummut, Jyri Kallio – kosketinsoittimet, Janne Lintula – Kitara, Antti Kalliokoski – Basso

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.