FI / EN

Remix

Bilebändi Remix
Seuraavat keikat

Esittely

Remix – tv:stä tuttu bilekone!

Monen vuoden ajan Suomen lavat ja laivat palamaan sytyttänyt porilainen bändi tarjoilee bilekansalle suomirock- shown stadion tyyliin. Sifonkihuivit heiluvat ja tytöt pyörtyilevät. Ohjelmiston runko nojaa vahvasti porilaiseen rock-perimään. Mausteina liekeissä loimuavat nykyhitit, suomiräp ja finhitsit.

Remixille jokainen keikka on enemmän kuin vain keikka ja siksi se eroaa muista bilebändeistä. Remix show muistetaan vielä seuraavanakin päivänä. Sata keikkaa vuodessa tahkoava Remix oli mm. mukana TV 2:lla ohjelmassa ”Bilebändi 2012.”

Remix-bilekone on raivonnut puoli vuosikymmentä ja tehnyt jo noin 450 keikkaa. Suomi kierretty ristiin ja rastiin. Ensimmäinen Remixin oma kappale oli Porin Ässille tehty, ja jo legendaksi muodostunut, Isomäen Legenda. Kappale äänitettiin yhdessä Ässä-joukkueen kanssa ennen kultakautta 2012-2013. Isomäen Legendalla on Youtubessa jo yli 120 000 katsojaa.

Keväällä 2014 Remix julkaisi Sinut tahtoisin luokseni (I Just Died in Your Arms) -kappaleen. Singlellä ja musavideolla oli mukana Martina Aitolehti. Alkuvuodesta 2015 ilmestyi huumoribiisi #Leville, jossa feattaamassa on kaikille Levillä bailanneille tuttu DJ Jaba. 2015 Janne Hurmeen ja Heidin kanssa julkaistiin single ja musiikivideo Hetken tie on kevyt. Videolla Temptation Island -ohjelmasta tutut Aki Manninen ja Rita Niemi-Manninen. Uusin tempaus on Noora Karman kanssa julkaistu musiikkivideo ja single: Vapauteen (2016).

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit