FI / EN

Charles Plogmanilta syntymäpäivänsä ja naistenpäivän kunniaksi musiikkia

Charles Plogman, Se ei ikinä ala -singlen kansi

Charles Plogman säveltää itse musiikkinsa: uusi single, Se ei ikinä ala, julkaistaan naistenpäivänä pe 8.3. Samana päivänä Charles julistaa 58-vuotissyntymäpäiviään.

Charles Plogman on viime vuosina julkaissut uutta musiikkia tasaisin väliajoin. Se ei ikinä ala -kappale syntyi, kun Plogman sai tekstin käteensä, niin sanoihin sopiva sävel alkoi heti soida hänen päässään.

Plogmanista tämä on hyvä jatkumo niille lauluille, joita hän on julkaissut tällä vuosikymmenellä. Kappaleessa kuuluu hienosti Janne Hyödyn kädenjälki studiossa. Hyöty on myös sovittanut laulun. Sanat lauluun teki Plogmanin pitkäaikainen yhteistyökumppani Lasse Wikman. Sävellyksestä vastaa siis Plogman itse.

– Se ei ikinä ala kertoo keskeneräisyydestä ja tietynlaisten toiveiden täyttymättömyydestä. Laulun minähahmo haluaa mennä reunalle ja kokea asiat täysillä. Hän elää omasta mielestään kädenlämpöistä elämää ja se ei riitä. Hän haluaa kokea tunnemyrskyn, joka pistää asiat sekaisin. Hän tahtoo sukeltaa rakkauteen hullun lailla ja tehdä kaikkea epäsovinnaista. Loppujen lopuksi kysymys on kaipuusta toisen luokse, kertoo Charles.

Charles Plogman keikkailee MiSiOn kanssa, mutta tekee myös keikkaa soolona. Satunnaisesti hän esiintyy omaa nimeään kantavan orkesterin kanssa ruotsiksi. Hänet voi nähdä myös progemusiikkia esittävän Rock Theatren kitaristina. Charles Plogman on saanut Iskelmä-Finlandian, hänet on valittu vuoden miesartistiksi ja hän on saanut neljä kultalevyä. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat mm. Lanka jo palaa, Pientä unelmaa, Olisitpa täällä, Kaikki pilvet eivät sada, Mitä teen ja Elämän palo.