FI / EN

Uusi kokoonpano: Jere Vilkkinen & Elina Ukkonen

Jere Villkkinen & Elina Ukkonen Duo

Kun kaksi upeaa muusikkoa yhdistävät voimansa, syntyy duo Jere Vilkkinen & Elina Ukkonen. 

Jere Vilkkinen on monipuolinen ja lahjakas muusikko, joka hallitsee useita tyylilajeja ja instrumentteja. Hän soittaa mm. kitaraa ja pasuunaa sekä laulaa. Parhaiten hänet tunnetaan tauolle jääneen tanssiorkesterin FBI Beatin toisena solistina. Jere on myös säveltänyt ja sanoittanut kappaleita FBI Beatille ja muille artisteille. Hän on saanut kiitosta taidokkaasta soitostaan sekä laulustaan ja hänet tunnetaan myös iloisena, positiivisena ja hauskana persoonana, joka viihdyttä yleisöä lavalla ja sen ulkopuolella.

Elina Ukkonen on tunnettu monipuolisena muusikkona, joka hallitsee pianon lisäksi myös harmonikan. Hän on esiintynyt ja tehnyt yhteistyötä monien tunnettujen artistien ja orkestereiden kanssa, sekä saavuttanut Suomen Pelimannimestaruudet vuosina 2001 ja 2013. Hän on myös innostava ja arvostettu opettaja, joka jakaa osaamistaan ja intohimoaan musiikkiin seuraaville sukupolville. Lisäksi hän toimii Ruskon Harmonikkakerhon taiteellisena johtajana, ollen mukana kerhon aktiivisessa toiminnassa.

Nämä muusikot yhdistämällä syntyy duo, joka tarjoilee musiikkia laajasti kotimaisen iskelmämusiikin ja country-klassikoiden kautta aina herkkiin tunnelmakipaleisiin saakka. He pystyvät ammattimaisesti täyttämään monenlaiset musiikilliset tarpeet eri tilaisuuksiin – olipa kyse konsertista, tanssikeikasta tai taustamusiikista. Duo kasvaa myös tarvittaessa trioksi tai kokonaiseksi tanssiorkesteriksi aina tarpeen mukaan.