FI / EN

Heidi Pakarinen ottaa kantaa Naistenpäivän teemaan musiikillaan – oma korusarja julkaistu

Heidi Pakarinen, Sydänaskeleet

Heidi Pakarinen ottaa musiikillaan kantaa Naistenpäivän teemaan.
Mukana matkassa kulkee myös oman korusarjan desingia.

– On upeaa, että Sydänaskeleet julkaistaan juuri Kansainvälisenä Naistenpäivänä. Musiikki on vapautta luoda, tuntea, elää ja rakastaa. Tänä päivänä koen olevani itseni tunteva, vahva nainen. Myös rakkaudessa. Kappale on juuri tällaisen naisen laulu. Haluan samalla nostaa esiin naisten asemaa. Vaikka rakastan matkustelua, voin aivan hyvin jättää matkustamatta maihin, joissa naisen asema on huono, pakotettu tai poliittisesti vaikea ja mahdoton. Suren heidän puolestaan, jotka eivät saa tai voi tuntea vapautta, iloa, itsenäisyyttä ja onnellisuutta naiseudesta, pohtii Heidi Pakarinen.

Heidi kertoo vielä kappaleesta, jonka sävel ja sanat ovat Terhi Matikaisen: – Nyt on tarjolla vahvoja sydänaskeleita. Upea tanssiballadi on sovitettu herkäksi ja tekstiä kauniisti mukaillen. Musiikki kiehtoo minua valtavasti, miten se resonoi kuulijoissa, mitä kaikkea se saa aikaan ja miten se meitä liikuttaa. Musiikin ja tanssin liitto on kauneimmillaan ja herkimmillään hetkellinen tanssitaivas!

Heidin Sun-korusarja

Kuvassa Heidi Pakarisella on korumuotoilija Carina Blomqvistin suunnittelemat ja tekemät Sun-korusarjan korut, jotka syntyivät inspiraationa Heidi kymmenvuotinen tangokuningattaruus. Koruissa on huomioitu Heidin toivomaa muotokieltä hänen mielenmaailmastaan ja arvomaailmastaan. Sarjaan kuuluu kaula- ja korvakoruja, ja sarja on tullut juuri myyntiin. Singlen kannen kuvan hopeasta ja upeista Lea Swantsin lasihelmistä valmistettu koru on Heidille suunniteltu uniikkituotos. Kuva: Meri Teerisaari.

Lue lisää koruista Heidin omilta nettisivuilta. 

Heidi on monilahjakkuus, joka toimii myös juhlien ja tapahtumien juontajana ja hän on tuttu radioääni useista eri radio-ohjelmista.

 


Heidi Pakarinen, Sydänaskeleet

Heidi Pakarinen – Sydänaskeleet, cds
Julk. pe 8.3.2024 (naistenpäivänä)
Säv. ja san. Terhi Matikainen
Sov. Mirka Dojan, Juha Maunu ja Rami Hänninen

Rummut: Riku Koski
Basso: Jussi Manninen
Koskettimet: Juha Maunu
Kitarat: Rami Hänninen
Akustinen kitara: Aukusti Koivisto

Äänitys ja miksaus: VK-studio/Rami Hänninen
Masterointi: Chartmakers Oy/Svante Forsbäck

Tuottaja: Rami Hänninen
MagnumLive Oy 2024 / Label: Magnum Music