FI / EN

Juha Leskinen vahvistaa MagnumLiven myyntitiimiä

Juha Leskinen

Juha Leskinen vahvistaa MagnumLiven myyntitiimiä tammikuusta 2024 alkaen. Hänen pääalueenaan on suomineidon kaakon kulma. Juha kertoo itse taustoistaan seuraavaa:

– Nimeni on Juha Leskinen, ja olen 42-vuotias musiikkialan ammattilainen. Toimipaikkani päivätyössä on Kulttuuritalo Virran tuotantopäällikkönä Imatra Base Camp Oy:ssä, joka on Imatran kaupungin markkinointiyhtiö. Päävastuullani on tilamyynti, ohjelmapäällikön tehtävät, tapahtumatuotanto, teknisen tuotannon ja operatiivisten tukitoimintojen koordinointi, talon markkinointi sekä brändivastuu.

– Pitkä työhistoriani alkaa 2000-luvun alusta, kun ensi kertaa tutustuin oppisopimuksen kautta roudarin töihin. Homma imaisi nuoren rokkarin siinä määrin että ehdin tehdä suurin piirtein 600 keikkaa valoteknikkona, bussikuskina, backlinerina sekä ammattimuusikkona. Keikkatöiden oheen perustin niin sanotun yhden miehen mainostoimiston. Vuonna 2007 astuin konserttisalimaailmaan silloiseen Imatran kulttuurikeskukseen, jossa olin teknisenä tuottajana ja valosuunnittelijana noin kymmenen vuotta. Palkkatyöni lisäksi olen vaikuttanut useamman vuoden yhdistysverkostoissa, kuten Suomen Kulttuuritalot ry hallituksen varapuheenjohtajana ja Congress Network Finland ry hallituksessa.

– Koen, että elämä itsessään on jatkuva kasvuprosessi ja tätä ajatusta olen viljellyt paljon myös omassa työssäni. Lähden innolla kehittämään Etelä-Karjalan ja Kaakkois-Suomen tapahtumakenttää nyt ohjelmamyyjän roolissa. Uskon tuovani MagnumLiveen ammattitaitoista osaamista, laajaa tietämystä sekä näkemyksiä tapahtuma-alalta.

Tervetuloa tiimimme, Juha!