FI / EN

Marraskuun iskelmä-rock-soundi syntyy ranta- ja maalaismaisemissa

Marraskuu-yhtye

Marraskuu-yhtye on tehnyt uuden tulemisen tauolta palattuaan ja tahkoaa nyt uudistuneella kokoonpanollaan musiikkia ja keikkoja. Yhtyeen johtohahmona porskuttaa pitkän linjan muusikko Martti Saarinen. Uusi kappale Lähden minne vaan julkaistaan sekä singlenä että musiikkivideona. 

Marraskuu on Keski-Uudeltamaalta ponnistava iskelmä-rock yhtye, joka säveltää ja soittaa suomalaiseen sielunmaisemaan iskeviä kappaleita. Bändi kirjoittaa omia lauluja leveällä rintamalla ja suurin osa jäsenistä tuo omia sävellyksiään bändille. Sanoitukset syntyvät Martti Saarisen ja Cake Kariston yhteistyönä. Äänittämisestä ja tuotannosta vastaa Martti, Cake ja Aki Räty.

Marraskuun musiikki ja soundi syntyy kesäisin Myrskylässä järven rannalla rantastudiolla, sekä muina aikoina Tuusulan Räntsilässä maalaisstudiolla vanhan maatilan pihapiirissä. Musiikki viimeistellään Finnvoxilla Risto Hemmin ja Pauli Saastamoisen osaavissa käsissä. Marraskuun soundista kuuluu aitous ja soittamisen riemu. Kappaleet nauhoitetaan mahdollisimman perinteiseen tapaan oikeilla soittimilla soittaen.

Marraskuun biisitehtaalta valmistuu lauluja tasaiseen tahtiin, joista Lähden minne vaan on syntynyt 8 muusikon voimalla ja se on bändin ensimmäinen uuden kokoonpanon julkaisu (2024). Biisi sai alkunsa Caken ollessa yksin Kanarialla laulunkirjoitus reissulla ja se viimeisteltiin viime kesänä Myrskylän rantastudiolla. Lähden minne vaan on siis kulkenut lähes maailman laidalta toiselle kuten sanoituksessakin mainitaan. Laulu kertoo vapaudesta, ja kuinka minne vaan voi lähteä, kun antaa elämän aallon kuljettaa.

Bändikokoonpanon lisäksi keikoilla voi nähdä kitaristi-laulaja Martti Saarisen duona. Hänet muistetaan myös Idols-kisan voittajana (2011).

Marraskuu – Lähden minne vaan, cds
Biisin julkaisu 8.3.2024 / musiikkivideo 9.3.2024
Sävellys: Cake Karisto
Sanoitus: Cake Karisto & Martti Saarinen
Sovitus: Cake Karisto & Martti Saarinen
Miksaus: Risto Hemmi Masterointi: Pauli Saastamoinen
© 2024 MagnumLive Oy / Martti Saarinen & Marko Karisto
Label: Magnum Music

Keikkamyynti MagnumLive / bio
Facebook
Instagram
Bändin Spotify