FI / EN

Marraskuu

Marraskuu-yhtye
Seuraavat keikat

Esittely

Marraskuu-yhtye on perustettu vuonna 2017 ja oli toiminnassa vuoteen 2020. Kokoonpano uudistui ja toiminta aloitettiin uudestaan vuonna 2023.

Marraskuu on Keski-Uudeltamaalta (Tuusula-Kerava-Järvenpää) ponnistava iskelmä-rock yhtye, joka säveltää ja soittaa suomalaiseen sielunmaisemaan iskeviä kappaleita. Bändi kirjoittaa omia lauluja leveällä rintamalla ja suurin osa jäsenistä tuo omia sävellyksiään bändille. Sanoitukset syntyvät Martti Saarisen ja Cake Kariston yhteistyönä. Äänittämisestä ja tuotannosta vastaa Martti, Cake ja Aki Räty.

Lähden minne vaan -kappale on uuden kokoonpanon ensimmäinen julkaisu (2024). Marraskuun musiikki ja soundi syntyy kesäisin Myrskylässä järven rannalla rantastudiolla, sekä muina aikoina Tuusulan Räntsilässä maalaisstudiolla vanhan maatilan pihapiirissä. Bändin saundi viimeistellään Finnvoxilla Risto Hemmin ja Pauli Saastamoisen osaavissa käsissä. Marraskuun saundiin kuuluu aitous ja soittamisen riemu. Kappaleet nauhoitetaan mahdollisimman perinteiseen tapaan oikeilla soittimilla soittaen.

5-8-miehisen bändikokoonpanon lisäksi keikoilla voi nähdä kitaristi-laulaja Martti Saarisen myös duona.

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Marraskuu-yhtye on:

Martti Saarinen: Akustinen kitara, laulu, huuliharppu
Aki Räty: Koskettimet, taustalaulu
Anssi Uusisilta: Kitarat
Lari Saarnikko: Kitarat, taustalaulu
Cake Karisto: Mandoliini, taustalaulu
Juho Kaskinen: Rummut
Teemu Mikkola: Perkussiot, taustalaulu
Jukkis Saastamoinen: Basso

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.