In English

MagnumLive

Saija Tuupasen Kuurasydän-albumi julkaistaan 19. marraskuuta

JULKAISTU 10/11/2021

Saija Tuupanen on yksi Suomen kirkkaimpia iskelmätaivaan naisartisteja. Keikkakalenteri kertoo lahjomatonta kieltään: Saija on myös iskelmän ”keikkakuningatar”.  

Saija Tuupanen voitti tämän vuoden Syksyn Sävel -laulukilpailun Kuurasydän-kappaleella. Huikean laulukilpailun finaali käytiin suorassa TV-lähetyksessä lauantaina 16. lokakuuta AlfaTV:llä. Kilpailun voittaja valittiin yleisöäänestyksellä.

– Todella iso superkiitos kaikille minua äänestäneille, olen niin otettu ja kiitollinen, Saija kiittelee.

Saijan kilpailukappaleena ja samalla nyt julkaistavan levyn nimenä soi siis kaunis balladi Kuurasydän, jonka on säveltänyt Timo Forsström ja sanoittanut Nina Granrot. Sovituksessa ja tuotannossa on ollut mukana mm. Teemu Roivainen. Levyllä on myös jo aiemmin radiohitiksi noussut Vaarallisen hyvää. Katso musiikkivideo viestin lopusta. 

– Olen kiitollinen jokaiselle, joka on tukenut uraani ja sen kulkua. Tuntuu ihan huipulle, kun joku esittelee juuri minulle tehdyn kappaleen, joka sitten työstetään pala palalta valmiiksi kappaleeksi. Niin moni osallistuu kappaleiden tekoon, pohtii Saija. – Levyllä soittavat mm. useassa kappaleessa muusikot, jotka ovat, tai ovat olleet eXmiehet-orkesterissani.

– Tämä levy on minun näköinen, ja tämä musiikki on iso osa elämääni. Toivon, että kuulette sen tämän levyn kappalevalinnoista.

Kuurasydän, CD
1. Kuurasydän / 2. Kotikallioilla / 3. Suru Sieluun Jää / 4. Sinua, Sinua Ainoastaan / 5. Äidille / 6. Onni Yhteinen / 7. Kaksi Kulkijaa / 8. Tulit Luokseni / 9. Jotain Jää | feat. Aki Metsälä / 10. Haaveiden Yö / 11. Vastatuuleen / 12. Ruusuja Ja Shampanjaa / 13. Vaarallisen Hyvää
(P)  MagnumLive 2021

Medianäkyvyys
Syksyn Sävelen voitto toi Saijalle paljon näkyvyyttä suoran TV lähetyksen ja ohjelman mediapromon kautta. Tulossa on marraskuussa muutakin TV/medianäkyvyyttä, josta lisää hieman myöhemmin. Saija voitti juuri myös yleisöäänestyksellä Tanssin Tähdet -tapahtumassa Vuoden Naisartisti -palkinnon. 

Joulukiertue
Saija nähdään keikkojensa ohella Sami Hedbergin kanssa suurella Joulushow-kiertueella: www.joulushow.com/
1.12. Tampere / 2.12. Porvoo / 3.12. Joensuu / 4.12. Kuopio / 8.12. Turku / 9.12. Jyväskylä / 10.12. Pieksämäki / 11.12. Oulu (osassa 2 konserttia / paikkakunta)