In English

MagnumLive

Saija Tuupaselta uutta musiikkia: Tulit luokseni

JULKAISTU 05/08/2016
Saija Tuupanen, single, Tulit luokseni

Saija Tuupanen ehti kiireisen keikkakesän keskellä käydä studiossa. Nyt julkaistaan uusi, kaunis tanssikappale Tulit luokseni.

– Huikean kiireinen keikkakesä vilistää vielä alla, mutta ehdin kuitenkin pienessä välissä käväisemään studiolla. Nämä sävelet kantautuivat korviini tuottaja Kalevi Puonnin kautta, joka on tehnyt myös suomalaiset sanat tähän alunperin venäläiseen iskelmään. Mielestäni melodia on tarttuva ja rytmit osuvat varmasti tanssijalan alle. Tätä soitetaan keikoilla tiiviisti koko tulevan syksyn, joka on mielettömän kiireinen!

– Onnellisena, kiitollisena ja kiireisenä jatkan keikkojen parissa eXmiehet-orkesteri rinnallani. Niiden lisäksi heinä-elokuussa olen mukana Kaunis Veera ja Kipparikvartetti -laulunäytelmässä, joita nähdään Jyväskylän Ränssin Kievarissa.

Iskelmän ja tanssimusiikin kuningatar Saija Tuupanen todella tekee naisartistien puolelle eniten vuodessa keikkaa. Monet tanssinjärjestäjät ovat nostaneet Saijan ykkösnimeksi vetovoimansa vuoksi. Myös mediat ovat tituleeranneet Saijan valovoimaiseksi tähdeksi ja kesän keikkakuningattareksi. Yksistään heinäkuussa Saija teki 23 keikkaa. Tälle vuodelle esiintymisiä kertyy huikeat 192 kappaletta! Katso keikkakalenteri:


Saija Tuupanen – Tulit luokseni, CDS
Juk. 08/16 / kesto 3’35 / MGM-401/ FIMGM1600017
Säv. Andrei Kosinski, suom. san. K. Kajaste, sov. Antti Lipponen

saijatuupanen.com
magnumlive.fi/saija-tuupanen
facebook.com/saija.tuupanen.official