In English

MagnumLive

Saija Tuupanen juhlii 15-v. taivaltaan konserttien siivittämänä

JULKAISTU 07/06/2018
Saija Tuupanen, konsertti, Tartu hetkeen

Rakastettu laulajatar Saija Tuupanen viettää tänä vuonna 15-v. taiteilijajuhlaa. Tangokuningatar konsertoi juhlansa kunniaksi ja esittää ikimuistoisia tangoja sekä vuosien varrella esitettyjä, levyilleenkin löytäneitä ja yleisönkin toivomia rakkaita lauluja. Konserttikiertue on saanut nimekseen Saija Tuupanen – Tartu Hetkeen – 15 vuotta tangon kultaamalla tiellä

– Haluan tiivistää tämän upean tähänastisen musiikkimatkani, ensimmäiset 15 vuotta, ja tarjoilla ne kuulijoilleni konserttina, miettii Saija juhlavuoden konserteista. 

Konsertin ohjelmistossa kuullaan mm. Sulle silmäni annan, Tango Illusion, Jäljet hiekassa, Näin vain tyhjän taivaan ja Valkoinen Ruusu, joita Saija on esittänyt vuosien varrella tuhansilla keikoillaan. Keikkakuningattareksi tituleerattu Saija tekee vuositasolla yli 150 keikan tahtia, joka on yksi Suomen kovimmista. 

Ensimmäiseen viiteentoista vuoteen on mahtunut paljon, suuria tunteita ja muistokkaita hetkiä: Miten pienestä Karjalan tytöstä kasvoi kuningatar ja iskelmätaivaan kirkas tähti. Tätä matkaa muistellaan illan aikana laulun siivin. 

Syksyn kolmeen konserttiin, Turkuun, Hyvinkäälle ja Joensuuhun, Saija on saanut solistiksi rinnalleen Tangokuninkaanakin tunnetun Teemu Roivaisen.

– Teemu Roivaisen kanssa yhteistyö on aina toiminut loistavasti. Hyvän yhteispelin vuoksi Teemun kanssa on mahtavaa nousta lavalle, iloitsee Saija.

Saijan juhlavuoden keväällä julkaistiin uusi Kaksi kulkijaa single. 

Nyt on juhlan aika, tartu hetkeen ja anna musiikin ja laulun viedä. 

Syksy 2018
To 4.10. Kangasala, Kangasala-talo
Pe 5.10. Muurame, Muuramesali
Ke 17.10. Turku, Sigyn-sali, feat. Teemu Roivainen
To 18.10. Hyvinkää, Hyvinkääsali, feat. Teemu Roivainen
Su 18.11. Joensuu, Carelia-sali, feat. Teemu Roivainen

Konsertit klo 19, Joensuu klo 18

Konsertin sivut ja lipunmyyntitiedot >>