In English

MagnumLive

Pasi Vainionperä radiojuontajaksi Radio SUNiin

JULKAISTU 02/09/2019
Pasi Vainionperä

Poplaulaja Pasi Vainionperä aloittaa suositun Radio SUNin juontajana. Vainionperä juontaa 6.9.2019 alkaen radion perjantai-iltapäivässä tunnettuja vieraita vilisevää uutta ohjelmaa. Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle vie kuulijat viikonlopputunnelmiin klo 14-18.

Uuden aluevaltauksen tekevän artistin tunnetuimpiin lauluihin lukeutuvat radioissa ja musiikkipalveluissa suuria toistomääriä keränneet Rakkaudessa suuria ja Rakkauden rikollinen.

– Vaikka minulla on vuosien kokemus radio-ohjelmien tekemisestä haastateltavana, nyt hypätään kuitenkin oikein kunnolla syvään päähän ja ollaan aivan uuden tilanteen edessä, kertoo energinen muusikko.

Kokenut live-esiintyjä johdattelee kuulijat vieraidensa kanssa viikonlopputunnelmiin, juuri ennen kanavan suositun SUN Viihteelle -toivekonsertin alkua.

– Perimmäinen ajatus on luoda rennon fiiliksen ohjelmaa, ja sen takia on mukava kutsua joka viikko joku itselle sekä kuuntelijoille tuttu ääni kanssani studioon jakamaan mielenkiintoisia muistoja ja puhumaan vähän päivänkin polttavista aiheista. Tässä ohjelmassa ei mennä tiukan käsikirjoituksen mukaan, vaan annetaan tilaa tarinoille. Ja sen voin jo luvata, että studioon saadaan heti ensimmäisten viikkojen aikana todella kiinnostavia vierailijoita. Joten hypätkää kyytiin, tästä tulee hieno retki, jatkaa Vainionperä.

Pasin vieraina kuullaan paitsi Vainionperän kollegoja, niin myös muita taiteilijoita ja esiintyjiä.

• Pasi keikkailee edelleen tiiviisti radiojuontojensa ohella. Katso Vainioperän esittelysivu ja keikat