In English

MagnumLive

Näin pidät tapahtumasi yleisön hereillä

JULKAISTU 20/11/2014
Tom Lindholm

Herra Fläppi Näennäisyyden Instituutista hyvää päivää!

Visionäärinen luennoitsija Herra Fläppi on näyttelijä Tom Lindholmin kehittämä riemastuttava luennoitsijahahmo. Näennäisyyden Instituutissa Toijalassa työskentelevä Herra Fläppi tulee mielellään luennoimaan tapahtumaanne esimerkiksi aiheista: ´Hyttynen teknologiassa´, ´Parisuhteen kolmas pyörä´, sekä ´Vanhan tiedon, ”Kuonan”, poistaminen´.

Herra Fläppi on saanut huikean suosion yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksissa. Luento sopii yhtä hyvin koulutuspäiville ja seminaareihin kuin erilaisiin yksityistilaisuuksiinkin, sillä noin 25 minuuttia kestävä “luento” räätälöidään aina juuri kyseiseen tilaisuuteen.

Tässä tilaisuuteenne esiintyjä, jonka luennolla kukaan ei varmasti nukahda!

Poimi tästä parhaat ideat tilaisuuteene

 Huippu-uutuus!

Vaikuttava 360°-seminaarikehä

ovaalitilaSeminaarikehässä yleisön ja puhujan vuorovaikutus on intensiivistä ja tunnelma käsin kosketeltavaa. Kehän tunnelmaa täydentää tyylikäs 360° -tekniikka: lattiatason tehostevalaistus ja kohdennettu luennoitsijavalaistus, digitaalinen monipisteäänentoisto ja neljä huikean kokoista 95”-lednäyttöä. Osallistujamäärä säädetään kehän halkaisijalla ja tuolikehien määrällä.
Vihdoinkin seminaari, jossa kukaan ei edes halua näprätä kännykkää tai tabletia!

Seminaarikehä toteutettiin viimeksi Työterveyslaitoksen Sähköisku työelämälle -seminaariin. Työterveyslaitoksen Antti Koivula kommentoi toteutusta näin: ”Hyvin meni ja kaikki toimi. Palvelu oli joustavaa ja homma pysyi hyvin kasassa. Lopputuloksena toteutettu seminaari oli poikkeuksellisen näyttävä. Kaikin puolin nappisuoritus MagnumLiveltä.


Piristystä kokoukseen teemahuoneella

teemakokousViettäkää kokouspäivä viidakossa, Bollywoodissa tai vaikkapa villissä lännessä! Teemallinen kokoushuone on perusteellisesti sisustettu teeman mukaisilla kalusteilla ja somisteilla, tilavalaistuksella, äänimaailmalla ja videoaineistolla. Aidon tuntuinen ympäristö saa ajatukset ja ajan lentämään!


Taikovat Tarjoilijat

taikovat_tarjoilijatAnna Taikovien Tarjoilijoiden hämmästyttää vieraasi! Nämä taikuuden ammattilaiset käyttäytyvät kuin tarjoilijat, mutta heidän tarjoillessaan tapahtuu vieraiden silmien alla selittämättömiä illuusioita. Jälkiruuan aikana Taikovat Tarjoilijat esittävät yhdessä upean lavashown.

 

 


Illan kruunaa bilebändi

SalladTarjoa seminaarivieraillesi asiapitoisen päivän päätteeksi hetki rentoa yhdessäoloa ja letkeää menoa bilebändin säestyksellä. Tanssijalan vastustamattoman vipatuksen aiheuttajana tunnettu bilebändi Sallad (kuvassa) on tähän tarkoitukseen erinomainen valinta. Tutustu ja vakuutu!

 

 


Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Yritysjuhlat, messut, seminaarit, pikkujoulut tulossa? Meiltä saat tapahtumaasi koko toteutuksen joko osapalveluna tai kätevästi avaimet käteen -toteutuksena. Kysy lisää!