In English

MagnumLive

Kaunis Veera ja Kipparikvartetti -laulunäytelmä jatkuu keväällä

JULKAISTU 26/02/2017
Kaunis Veera, Kipparikvartetti

Kaunis Veera ja Kipparikvartetti on laulunäytelmä, joka on täynnä nostalgiaa ja tuttuja iskusävelmiä vuosikymmenien varrelta. Esitys ei perustu suoraan vanhoihin Kaunis Veera -elokuviin, vaan on uusi käsikirjoitus, joka mukailee tapahtumien kulkua.

Laulunäytelmän tapahtumat sijoittuvat 1950-luvulle, jolloin humppa ja erityisesti tango olivat kansan suosiossa. Prinsessa Armada, Saimaan aallot ja tukkilaisromantiikka ovat läsnä kippareitten laulujen ja riehakkaan tanssin siivittäminä Saimaalla seilaavassa laivassa. Yllättävät tapahtumat seuraavat toisiaan. Uusia merimiehiä pestataan laivaan ja matkustajiksi saapuu värikkäitä henkilöitä, jotka tuovat mielenkiintoa matkantekoon.

Esitystä tähdittävät Tangokuningatar Saija Tuupanen ja laulajatar Merja Kuisma. Kipparikvartetissa musisoivat, näyttelevät ja laulavat Tangokuningas Teuvo Oinas, harmonikkamestari Teemu Harjukari, kitaristi Eikka Happonen sekä Juse Venäläinen, jonka instrumenttina on kontrabasso.

Esityksen on käsikirjoittanut Eikka Happonen, Juse Venäläinen ja Jussi Myllymäki sekä ohjannut Jussi Myllymäki.

Esitykset 2017
To 23.2. Iisalmi, Kulttuurikeskus, klo 19:00
Ma 27.2. Rovaniemi, Saarenkylän Ns, 19:00
Ti 28.2. Tornio, Musiikkitalo, 19:00
Ke 1.3. Pello, Rohkihalli, klo 19:00
To 2.3. Haukipudas, Monitoimitalo Jatuli, klo 18:00 (loppuunmyyty!)

Ensi-iltansa esitys sai vuonna jo vuonna 2014. Suuren mielenkiinnon ja suosionsa takia esityksiä järjestetty tähän mennessä yhteensä parisenkymmentä. Nyt kiertue jatkuu myös keväällä 2017.