In English

MagnumLive

Kari Vepsän Mä olen suomalainen -fiittaus kerännyt huimat striimausmäärät

JULKAISTU 03/01/2020

Kun Kari Vepsää pyydettiin fiittaamaan Yksi Totuus -yhtyeen kappaleeseen, hän ei osannut arvata, mikä menestys yhtälöstä syntyisi. Mä olen suomalainen -hitti julkaistiin joulukuussa 2019. 

– On mielenkiintoista, miten nykyään nuoret räppärit yhdistelevät rohkeasti eri laulugenrejen edustajia, ja minutkin, musiikin pitkämatkalaisen, uskalsivat pyytää fiittaamaan, iloitsee tanssi- ja iskelmämusiikista tunnettu Kari Vepsä. – Hieno kokemus kaikenkaikkiaan. Olisi mahtavaa päästä vetämään tämä näiden todella luovien nuorten kanssa livenäkin!  jatkaa Kari, jonka rinnalla omilla keikoilla nähdään oma Onnenmaa-yhtye.

Yksi Totuus yhtyeen muodostavat Mäkki ja Dj Takapotku. Kokoonpano luottaa reseptissään kuolemattomilla laineilla varusteltuun arkiseen suomipoppiin, jossa ajattomuus on keskipiste ja tähtäin kansan syvissä riveissä. Yksi Totuus -duon tehosoittoa saaneita suosikkeja on aiemmin ollut mm. edesmenneen mäkilegenda Matti Nykäsen kanssa julkaistu megahitiksi noussut Suomi.

Mä olen suomalainen -kappaleen tuotannosta ovat vastanneet Maki Kolehmainen ja Toivo Hellberg (Sony Music Entertainment Finland / RCA Records).

Pelkästään Spotifyssä kappale on kerännyt tähän mennessä jo n. 500 000 ja Youtubessa lähes 100 000 striimausta. 

Katso myös Kari Vepsän ja tyttärensä Taran syyskauden 2019 Soiva Postikortti– ohjelma.

Soiv Postikortti, AlfaTV, Milana Misic, Kari Vepsä