In English

MagnumLive

Charliesilta EP-levyllinen musiikkia

JULKAISTU 15/09/2016
Charlies

Charlies julkaisee syksyyn 2016 EP:n verran musiikkia. Osa levyn kappaleista on julkaistu jo singleinä, mutta mukana on myös uutta musiikkia. Yhteensä levyllä on kuusi tanssijalan alle käyvää kappaletta. Kappaleen nimikkobiisi löytyy jo Youtubesta.

– Syyskuussa ilmestyy vihdoin meidän EP-levy Kaikki mitä kaipaat. Se on ensisijaisesti digitaalinen julkaisu. Levyllä on kolme aikaisemmin julkaistua singlebiisiä ja kolme täysin uutta biisiä. Kappale Kaikki mitä kaipaat on jo ehdolla Radio Pookin ja Radio Jyväskylän soittolistalle. Pääsette kuuntelemaan uutta levyä heti kun se on Spotifyissa, iloitsee Charliesin solisti Bo Söderholm.

– Vår nya EP Kaikki mitä kaipaat kommer nu ut i september och främst som digital utgåva. Titellåten från skivan är redan utmanare på Radio Pookis och Radio Jyväskyläs listor. Snart kan ni lyssna på skivan på Spotify.

Kaiki mitä kaipaat -levyn kappaleet:
1. Kaikki mitä kaipaat / 2. Tästä eteenpäin / 3. Huomisesta luovu en / 4. Kun rakkaudesta hullaantuu / 5. Tänään alkaa huominen / 6. Taivas tässä.

Charlies on viiden pitkänlinjan muusikon porukka, jolla on iloinen asenne tanssikansan viihdyttämiseen. Pilke silmäkulmassa soittavat pojat ovat monessa liemessä keitettyjä konkareita, joille musiikki on enemmän kuin intohimo. Charliesin musiikki on aitoa suomalaista tanssimusiikkia! Charliesilta taittuu tanssi- ja viihdemusiikki myös ruotsin kielellä.

Charlies
Bo Söderholm: laulu
Roger Bäck: basso
Roger Holmlund: koskettimet, saksofoni ja haitari
Anton Plogman: kitara ja laulu
Affe Tuomela: rummut ja laulu