In English

MagnumLive

CampKein – Tuhlaaja: single ja musavideo

JULKAISTU 25/05/2016
CampKein, Tuhlaaja, single

Elokuussa 2015 järjestettiin Pietarissa yksi Euroopan suurimmista  moottoripyörätapahtumista ja samaan yhteyteen oli järjestetty suuri bänditapahtuma. Pietarin keskustassa esiintyi kymmeniä bändejä Euroopasta ja Venäjältä – ainoana Suomi- bändinä esiintyi CampKein.

CampKein sai erinomaisen vastaanoton ja koko keikka kuvattiin ammattikuvaajien toimesta. Nyt julkaistavassa Tuhlaaja-musavideossa näkyy ”klippejä” suurelta stagelta.

Muusikko, lauluntekijä CampKein kertoo uudesta Tuhlaaja-singlestään seuraavaa:

– Tuhlaaja on allekirjoittaneen ensimmäisiä biisejä ja se demotettiin ekan kerran jo 90-luvulla Alavudella. Silloinen varhaisdemoäänitys tehtiin legendaarisella Kolmas Nainen -bändin treeniksellä.

– Nyt tallennettu versio on sanoitukseltaan lähes alkuperäinen, mutta tein siihen uuden soinnutuksen ja Samuli Reinikaisen kanssa sovitimme sen uusiksi. Minä soitan kitaraosuudet ja vastaan lauluista. Kitaroita soittaa myös Patrik Sinervo, taitava pitkänlinjan rock-kitaristi. Reinikainen soittaa rummut, bassot, koskettimet sekä vastaa kuoro- ja taustalauluista, joissa kuuluu myös Armi Päivinen, Raveniasta tuttu vokalisti.

Reinikainen ja Päivinen tunnetaan raskaamman musiikin tekijöinä bändistään Ravenia, joka julkaisidebyyttialbuminsa Beyond the Wall of Death tänä keväänä (Eurooppa, Pohjois-Amerikka).

CampKein on kitarabändi Helsingistä. Bändi on toiminut vuodesta 2008 ja jäsenet ovat pitkän linjan rockmuusiikin taitajia ja esiintyjiä. Keikkasetit koostuvat omista juurevista rock-blues henkisistä biiseistä, suomeksi ja englanniksi sekä, tunnetuista rock-covereista.

CampKein alias Kimmo Keinänen nähdään aivan toisenlaisessa roolissa tulevan syksyn MTV3 -uutuusohjelmassa ”Ota rahat ja juokse”. 

Tuhlaaja, cds, julk. 3.6.2016
3.51 / FIMGM1600022 / MGM-406
Säv. / San. Kimmo Keinänen /Sov. Samuli Reinikainen
Mix/master/äänitys: Samuli Reinikainen
@ Lunamy Creations studios