In English

MagnumLive

Benjamin Enroth julkaisee musiikkivideon ja singlen: Hyvä niin

JULKAISTU 14/02/2017
Benjamin Enroth, Hyvä niin, single, musiikkivideo

Suuri yleisö näki Benjamin Enrothin vuoden 2016 Tangomarkkinat-finaalissa, jossa hän hurmasi tulkinnoillaan koko Suomen kansan: Benkku valittiin yleisön Tangokuningas-suosikiksi sekä Tangomarkkinoiden että Iltalehden ennakkoäänestyksessä.

Ystävänpäiväksi Benjamin julkaisee ensimmäisen musiikkivideonsa ja uuden singlen nimeltään Hyvä niin. Katso video Youtubessa:

 

• Spotify: http://spoti.fi/2kwHUZE
• iTunes: http://apple.co/2m1KDGI
• Musa 24: http://bit.ly/2lqOPmf

– Syksyllä 2016 Tangomarkkinoiden jälkeen aloimme ideoida MagnumLiven kanssa uutta singlejulkaisua. Olin joskus kuunnellut Robin Bergin kappaleita ja päätin kuunnella niitä uudelleen. Ei tarvinnut kauaa etsiä, kun tämä kolahti ja kovaa. Kappale sovitettiin juuri sellaiseksi kuin olin toivonutkin. Menevä, nuorekas ja tanssijalan alle sopiva.

– Tarina on minulle henkilökohtainen, ja monen kuulijan on varmasti helppo samaistua siihen. Ei tarvitse etsiä ja tavoitella mahdottomuuksia, kun kohtaa ihmisen, jonka pelkkä oleminen täyttää elämästä sen tärkeän puuttuvan palasen.

– Tämä on elämäni ensimmäinen musiikkivideo, ja sitä tehdessä sai kyllä kokea monia erilaisia tunteita. Paljon iloa, naurua, haikeutta ja jopa jännitystäkin, sillä sisätiloissa kuvattiin drone-ilmakuvaa välillä jopa metrin päästä. Kyyneleitäkin tuli vuodatettua, lähinnä siksi, että kopteri puhalsi niin kovaa ilmavirtaa suoraan päin naamaa.

Benjamin keikkailee Veijarit-yhtyeensä kanssa, ja keikkakalenteri täyttyy pikkuhiljaa. Vastaanotto tanssipaikoilla on ollut lämmin. Benjamin sanoo tekevänsä kaikkensa, että tanssikansa pysyisi Suomen lavoilla ja tanssipaikat menestyisivät.

– Sinne tarvitaan uutta verta ja intohimoa tangoon ja lavakulttuuriin! Tangon lisäksi minulta taittuu monenlainen musiikki, popista iskelmään ja tanssimusiikkiin.

Benjamin Enroth on iskelmämusiikin monipuolinen taituri. Valovoimainen nuori lupaus valloittaa kansan sydämet positiivisella elämänasenteellaan sekä persoonallisilla tulkinnoillaan. Innostus musiikkiin sai alkunsa jo varhaisessa iässä, sillä kymmenen vuoden aikana keikkakilometrejä on kertynyt isän Pepe Enrothin matkassa jo tuhansia.


Benjamin Enroth – Hyvä niin, cds
julk. pe 17.2.2017
3’34 – FIMGM1700003 – MGM-425
Säv. & san. Robin Berg, sov. Antti Lipponen
Äänitys & miksaus: Musiikkifarmi / Asko Luomala, masterointi: Mediabullet, tuottaja: Asko Luomala, A & R: Kalevi Puonti
c & p MagnumLive Oy 2017

Benjamin Enroth – Hyvä niin, Musiikkivideo
Videon tuotanto: Sonram Production’s
Ohjaaja: Ramin Sohrab
Erityiskiitokset: Pepe Karai ja Sonja Färling

magnumlive.fi/benjamin-enroth
Facebook: benjaminenrothofficial
Instagram: benjaminenroth