In English

MagnumLive

Asiantuntija-apua lomaltapalaajalle

JULKAISTU 04/08/2015
Tohtori Tapani Kiminkinen

Mökkilaiturilla istuskelun ja laineiden liplatuksen kuuntelun jälkeen saattaa olla haasteellista palata takaisin työpöydän ääreen, jossa ToDo-listat odottavat ja sähköposti laulaa. Ei kuitenkaan hätää – tilaa paikalle ammattilaiset, jotka saavat olosi paremmaksi ja hymyn huulillesi tuossa tuokiossa.

Nämä asiantuntijat ovat erinomainen valinta yrityksen hengennostatustilaisuuteen, kick offiin, tyhypäivään… Pyydä meiltä ehdotus – yhteystiedot löydät tämän sivun lopusta!

Tohtori Kiminkinen

Suoraa puhetta maalaisjärjellä maustettuna

TV:stä tuttu maalaislääkäri Tapani Kiminkinen toimii terveyskeskuslääkärinä Saarijärven terveyskeskuksessa. Terveitä elintapoja edistävästä työstään tunnustusta saanut Kiminkinen on kirjoittanut myös lukuisia aiheeseen liittyviä kirjoja.

Tohtori Kiminkinen on suosittu luennoitsija ja kolumnisti. Hän puhuu terveydestä, sairauksista ja niihin johtavista syistä kansantajuisesti ja hauskasti. Varma valinta tyhypäivään!

Lue lisää ja pyydä tarjous


Herra Fläppi

Kerrankin oikeasti mielenkiintoinen yritysluento!
Tom Lindholm
Visionäärinen luennoitsija Herra Fläppi on näyttelijä Tom Lindholmin kehittämä riemastuttava luennoitsijahahmo. Näennäisyyden Instituutissa Toijalassa työskentelevä Herra Fläppi tulee mielellään luennoimaan tapahtumaanne esimerkiksi aiheista: ´Hyttynen teknologiassa´, ´Parisuhteen kolmas pyörä´, sekä ´Vanhan tiedon, ”Kuonan”, poistaminen´.

Herra Fläppi on saanut huikean suosion yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksissa. Luento sopii yhtä hyvin koulutuspäiville ja seminaareihin kuin erilaisiin yksityistilaisuuksiinkin, sillä noin 25 minuuttia kestävä “luento” räätälöidään aina juuri kyseiseen tilaisuuteen.

Tässä tilaisuuteenne esiintyjä, jonka luennolla kukaan ei varmasti nukahda!

Lue lisää ja pyydä tarjous


Dr. Zaius

Dr Zaius alias Eliisa Tuisku - asiakastilaisuudet, tyhypäivät, virkistyspäivät, seminaarit, esimieskoulutukset, kick off, illanistujaiset ja tuotelanseerauksetDr. Zaiuksen missio on vapauttaa ihmiset Taiteen Ymmärtämisen Pakosta. Dr. Zaius kulttuurishokkihoitaa hellästi taidesisältöisin ohjelma- ja valmennuspalveluin niitä, jotka kärsivät henkisistä rasitusvammoista ja haluavat tulla Hitaammin Hulluiksi.

Dr. Zaiuksen Tekotaiteellinen Klubi– ja Täpärästi Taiteentuntijaksi -luentopaketti eivät ole luovuuskoulutusta tai taideterapiaa, vaan ällistyttävin ja rentouttavin taide-elämys sitten tärpätin keksimisen. Tekotaiteellinen Klubi on intuition ja riemukkaan kokeellisuuden testilaboratorio, joka tarjoaa hervotonta epäonnistumisen iloa! Väkevin todistusvoima piilee asiakasuskollisuudessa – kerran Klubia kokeiltuaan yritykset tilaavat taiteilijan tilaisuuksiinsa yhä uudelleen!

Dr. Zaiuksen ohjelmapalvelut sopivat esimerkiksi asiakastilaisuuksiin, virkistys-, tyky-, koulutus- ja kokouspäiviin, seminaareihin, esimieskoulutuksiin, kick offeihin, illanistujaisiin ja tuotelanseerauksiin.

Lue lisää ja pyydä tarjous


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!