In English

MagnumLive

Amadeus Lundberg: musiikkivideo 8.7. julkaistavalta albumilta

JULKAISTU 29/06/2016
Amadeus Lundberg

Amadeus Lundbergin perjantaina 8.7. julkaistavalta Poika varjoiselta kujalta -albumilta julkaistaan musiikkivideo: Pienen pojan kyyneleet.
– Musiikkivideolla mukana Amadeuksen Rio-poika
– Levy on täynnä levyllä italialaisia kulta-aikojen klassikkoja

Tulossa myös ”Georg Ots” ja ”Idän ja lännen tiet” -konserttikiertueet

Amadeus Lundbergin Poika varjoiselta kujalta -albumi julkaistaan perjantaina 8. heinäkuuta. Nyt levyltä julkaistaan ennakkoon musiikkivideo Pienen pojan kyyneleet, jonka kuvauksissa nähdään Amadeuksen oma Rio-poika.

– Poika varjoiselta kujalta on osuva nimi levylleni. Kannelmäen kujilla tuli nuorena seikkailtua ja sieltä ponnistettua elämän suurille valtateille. Paljon on mahtunut siihen väliin, että ollaan tässä ja nyt, uuden albumin julkaisuhetkillä, iloitsee Amadeus.
 
– Levyn kappaleet ovat juuri niitä lauluja, joita yleisö on minulta toivonut ja pyytänyt ottamaan ohjelmistooni. Vanhoja, nostalgisia, pääosin italialaisia, menneiden vuosien hittejä.
 
– Erityisesti haluan nostaa levyltä yhden kappaleen, josta halusin tehdä musiikkivideon: Mika Toivasen ja Timo Kiiskisen minulle tekemä Pienen pojan kyyneleet on erittäin merkityksellinen. Herkkä laulu kertoo pienen pojan kasvamisesta aikuiseksi. Näen siinä itseäni. Kappale osuu myös siinä mielessä sopivaan kohtaan elämääni, koska meille syntyi viime vuoden alussa oma, pieni rakas poika, miettii Amadeus. – Tämä kappale on siis levyn ainoa uusi laulu, muut ovat vanhoja klassikkokappaleita.

Poika varjoisalta kujalta -levy jatkaa Amadeuksen aiempien menestyslevyjen Vain rakkaus sekä Puhu minulle rakkaudesta sarjaa. Uudella levyllään Amadeus tulkitsee pääasiassa alkuperältään italialaisia klassikkokappaleita itselleen ominaisella tyylillä, vahvasti tulkiten unohtamatta herkkyyttä. Albumin tuottajana on toiminut Mika Toivanen ja levyn taustat on tehty tinkimättömällä tyylillä ja Mika Toivasen suuren studio-orkesterin tuotantona.

Albumia juhlitaan Seinäjoella Tangomarkkinoiden yhteydessä

Amadeus haluaa juhlistaa uutta albumiaan Seinäjoella, Tangomarkkinoilla, josta hänen laulu-uransa starttasi. Samaisena viikonloppuna, lauantaina 9.7. Seinäjoen Kaupunginteatterissa saa ensi-iltansa Idän ja Lännen tiet – Olavi Virta & Laila Kinnunen -konsertti, jonka toisena tähtenä loistaa Milana Misic. Esitys jatkaa syksyllä konserttikiertueen muodossa ympäri Suomen.

Amadeus on mukana myös uudessa Susanna Haaviston käsikirjoittamassa ja ohjaamassa Muuttuva laulut – Georg Ots -konserttituotannossa. Esitys kuuluu Haaviston menestyksekkääseen nostalgiasarjaan, josta on tähän mennessä nähty Suomi-filmin Sävelin sekä Laulaja Olavi Virta -tuotannot. Georg Ots -konsertin ensi-ilta on Turussa Uittamolla torstaina 11. elokuuta ja tähtinä loistavat Amadeuksen lisäksi Teemu Roivainen sekä Hannu Lehtonen.

 

amadeus_lundberg_pvk16CD_med

AMADEUS LUNDBERG – Poika varjoiselta kujalta, CD, julk. 8.7.2016
1. Ei koskaan rakastaa voi liikaa (Il Mondo) / 2. Olet kaikki (Il Mio Mondo) / 3. Niin (Si) / 4. Pienen pojan kyyneleet (Le Lacrime di un Bambino) / 5. Poika varjoiselta kujalta (Guaglione) / 6. O Sole Mio / 7. Kun aika on (What is a Youth) / 8. Volare (Nel Blu Dipinto di Blu) / 9. Hopeinen kuu (Guarda che Luna) / 10. Palaja Sorrentoon (Torna a Surriento). c &p MagnumLive Oy 2016

• Tilaa albumi magnumshop.fi

Täyteen myydyt konserttisalit, kultalevy, Emma- ja Euroviisu-ehdokkuudet ja monet muut meriitit, unohtamatta Tangokuninkaan titteliä siivittävät artistin tähteyttä, jolle ei näy loppua. Amadeus on ansainnut paikkansa Suomen artistitaivaalla.

Musiikkivideon tuotanto: RainaKaniFilms 2016 / Juha Vesala.