In English

MagnumLive

Positiivista kehonkieltä käyttämällä parempiin tuloksiin!

JULKAISTU 19/05/2015
Jose Ahonen ja Lorenz Backman

Tuntuuko välillä siltä, että ajatustenlukutaidosta olisi apua työssäsi? Jose Ahonen ja Lorenz Backman kertovat, miten opit lukemaan kehonkieltä. 

Taikuri-mentalisti Jose Ahonen ja näyttelijä-juontaja Lorenz Backman ovat koonneet viihdyttävän asiapaketin kehonkielestä.

Kehonkielen osuus kaikesta kommunikaatiosta on ylivoimaisesti suurin. Tunteet ja ajatukset näkyvät kehossa, vaikkei sitä haluaisi. Mitä enemmän osaat lukea kehonviestejä, sitä paremmin tiedät, mitä toinen todella ajattelee ja tuntee. Nämä taidot auttavat sinua selviytymään päivittäisissä kohtaamistilanteissa asiakkaiden, työkavereiden ja perheenjäsenten kanssa. Erinomaisia tilanteita näiden psykologisten tekniikoiden hyödyntämiseen ovat mm. rekrytointi, haastattelut, neuvottelut, turvallisuusala ja myynti.

Luento on viihdyttävä ja se sisältää täyttä asiaa ja oikeasti toimivia tekniikoita parempaan vuorovaikutukseen ja ihmisen lukemiseen. Konkreettiset esimerkit ja hauskat tosielämän tarinat muuttavat täysin tapasi nähdä muut ihmiset!

Lue lisää

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!