In English

MagnumLive

Myrskytuuli vahvisti rivejään

JULKAISTU 11/12/2017
Myrskytuuli, orkesteri

Myrskytuuli-orkesterin tarina lähti liitoon jo vuonna 2009, kun se esiintyi televisiossa legendaarisen Kesäillan valssi -ohjelman hausbändinä – koko kuuman kesän ajan. Sitä edelsi voitto Viihdyttäjä 2009 -kilpailussa. 

Loppuvuodesta 2017 yhtye koki uudistuksen ja sen riveissä soittavat pitkälinjaiset muusikot, joilla on takanaan historiaa monista muista yhtyeistä. Tässä esittäytyy uusi, uljas, täynnä laulutaitoa oleva Myrskytuuli:

”Pääsolistina” ja bassossa, alkuperäisjäsen Petri Hannonen (mm. Sinitaivas, Rainer Friman), kitaristi Anssi Puranen (mm. Hurma) koskettimissa Antero Kulju (mm. Janne Tulkki, Tapani Kansa, Kulkukoirat) ja rummuissa Joni Ketola (mm. 10-tanssi Band). Yhtyeen tuorein jäsen on kitaristi ja haitaristi Juho Paltta, jolla on vahva kokemus teatterialalta. Yhtyeeltä löytyy vahvaa laulutaitoa, sillä kaikkien jäsenten osaamiseen voidaan nostaa myös sana ”laulu”.

Myrskytuuli tekee yhteistyötä myös Janne Raappanan kanssa. Takana on jo muutama menestyksekäs keikka ja ensi keväälle 2018 tulossa on muutama specialkeikka lisää.

• Myrskytuuli on nyt MagnumLiven tallissa – tilaa keikalle!

Myrskytuuli bio ja keikkakalenteri

(Kuva uudistuneesta Myrskytuulesta päivittyy piakkoin.)