In English

MagnumLive

F1-selostaja Tomi Tuominen yllättää ja julkaisee singlen

JULKAISTU 20/07/2017
Tomi Tuominen, bilebändi, F1 juontaja
Kuvaaja: Riikka Kajander

F1-juontaja ja selostaja Tomi Tuominen yllättää ja julkaisee kuumimpaan kesäloma-aikaan musiikkia. Tuominen-nimellä julkaistava debyyttisingle on nimeltään Elämä.

– Keski-ikää lähestyessä olen alkanut haaveilla omasta levystä ja tämä ensimmäinen sinkku on askel kohti unelmaa. Sinkkubiisi löytyi Ape Anttilan pöytälaatikosta ja Sana Mustonen teki siihen sanat. Biisi oli sovitusta vaille valmis ja tässä se lopulta nyt on!, iloitsee Tuominen.

• Kuuntele Tuominen – Elämä Spotifyssa.
• Osta iTunesista.

Luvassa on syksymmällä ja loppuvuodesta vielä lisää musiikkia.

– Jatkoakin on luvassa ja olen itsekin osallistunut tulevien kappaleiden kirjoittamiseen. Uraa en ole sen enempää miettinyt. Kyllä eletyt päivät yleensä näyttävät suuntaa.

– Kesä menee formula ykkösten TV-lähetysten studioisäntänä, sekä rallikartturin töitä tehdessä. Lisäksi tarkoitus on osallistua pariin triathlonkisaan. Se laji vei mennessään muutama vuosi sitten. Liittyy varmaan tähän lähestyvään keski-ikään. Moottoripyörää ei vielä ole, hymyilee Tomi.

Tomi Tuominen on siis media-alan moniottelija. Tuominen mm. selosti F1-kisoja vuosina 2001-2003, ja toimii nykyisin F1-studioisäntänä. Lisäksi Tuominen selostaa jääkiekkoa ja toimi Pariisin ja Kölnin kisoissa ns. Tami-Cornerin isäntänä.

Moni ei ehkä tiedä, mutta musiikki on kuulunut Tuomisen elämään tiiviisti yli 15 vuoden ajan. Cover-rock -bändi Fidel Bistro keikkaili yli kymmenen vuoden ajan, kunnes jäi tauolle vuoden 2016 kesän jälkeen. Omalla nimellään Tuominen on keikkailut muutaman vuoden. Vuonna 2017 oli aika julkaista ensimmäinen kappale Elämä omasta tuotannosta. Tuominen-bändin keikkasettiin kuuluu oman tuotannon lisäksi iso nippu covereita.

www.magnumlive.fi/tuominen
Facebook: tuominenband

Tomi Tuominen, F1 juontaja, selostaja, toimittaja

Tuominen – Elämä, cds
Kesto 3’49 / FIMGM1700034 / MGM-444
Sävellys: Ape Anttila
Sanat: Sana Mustonen
Sovitus: Tuominen
(San. kust. Warner/Chappel Music Finland)
Tuottaja: Aki Räty / Miksaus: Finnvox, Risto Hemmi / Masterointi: Finnvox, Pauli Saastamoinen

Tomi Tuominen, laulu / Jaakko Järvinen, kitarat / Aki Räty, koskettimet ja taustalaulu / Toni Hintikka, basso / Niklas Ahlsved, rummut