FI / EN

Tapahtumien taikurit: Tutustu MagnumLiveen

MagnumLive – Ohjelmatoimiston sydän suomalaisessa tapahtumakulttuurissa

MagnumLive Oy on ohjelmatoimistojen kärkinimi, joka tuo yhteen tapahtumien järjestäjät ja parhaat esiintyjät. Tämä 100 % kotimainen toimija on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka on vakiinnuttanut asemansa suomalaisen tapahtumateollisuuden luotettavana yhteistyökumppanina. MagnumLive on erikoistunut tarjoamaan asiakkailleen unohtumattomia elämyksiä ja korkeatasoista viihdettä, olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suuri yleisötapahtuma. Heidän palveluksessaan on vuosittain noin 3500 toimeksiantoa, jotka kattavat kaiken tarvittavan ohjelman suunnittelusta toteutukseen.

Palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys ovat MagnumLiven toiminnan kulmakiviä. Heidän toiminta-ajatuksensa mukaan asiakkaan ei tarvitse huolehtia tapahtuman viihdepuolesta, sillä MagnumLive hoitaa kaiken tarvittavan. Tämä ohjelmatoimisto on tunnettu kyvystään ylittää asiakkaiden odotukset, mikä näkyy myös heidän vaikuttavassa NPS-luvussaan, joka on 40. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive tarjoaa aina laadukasta palvelua ja unohtumattomia tapahtumakokemuksia.

Monipuoliset palvelut ja laaja artistikattaus

MagnumLive ei ole pelkästään ohjelmatoimisto, vaan se on monipuolinen palveluntarjoaja, joka hallitsee koko tapahtumatuotannon kirjon. Heidän palveluvalikoimaansa kuuluu esiintyjien ja artistien välitys, tapahtumien, juhlien ja elämysten tuottaminen, tekninen toteutus sekä videotuotanto. Asiakkaat saavat nauttia yksinoikeudella edustettavista artisteista, mutta myös laajasta valikoimasta muita suomalaisen musiikkikentän huippunimiä. MagnumLive palvelee asiakkaitaan viidestä eri toimipisteestä ympäri Suomen, mikä takaa paikallisen asiantuntemuksen ja palvelun saatavuuden.

Magnum-konserniin kuuluvat brändit, kuten MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy, tarjoavat asiakkaille kattavan palvelukokonaisuuden tapahtumien järjestämiseen. Konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n johdolla liikevaihto ja tulos ovat kasvaneet vakuuttavasti, mikä osoittaa yrityksen vahvan aseman alalla. Yhteensä konserni työllistää 13 omaa työntekijää ja välillisesti noin 300 henkilöä, jotka kaikki omistautuvat tarjoamaan asiakkaille parasta mahdollista palvelua ja elämyksiä.

Luotettava Kumppani tapahtumien järjestämisessä

MagnumLive on saavuttanut Luotettava Kumppani -statuksen, mikä kertoo yrityksen vastuullisuudesta ja luotettavuudesta. He ovat myös Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäseniä, mikä vahvistaa heidän sitoutumistaan korkealaatuisten tapahtumapalveluiden tarjoamiseen. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive hoitaa kaikki esiintyjäasiat ammattitaidolla ja huolellisuudella, olipa kyseessä sitten Lapland Hotelsin, Eckerö Linen tai vaikkapa Helsinki Cupin kaltaiset suurtapahtumat.

MagnumLive on ohjelmatoimisto, joka ymmärtää tapahtumien taian ja osaa luoda sen jokaiseen tilaisuuteen. Heidän asiantunteva henkilökuntansa ja laaja yhteistyöverkosto takaavat, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Olipa kyseessä sitten yrityksen juhla, konsertti tai festivaali, MagnumLive on valmiina luomaan taikaa tapahtumaasi.