FI / EN

Kimmo Erkkilä

Taikuri Kimmo Erkkilä
Seuraavat keikat

Esittely

Taikuri Kimmo Erkkilä on taikuri, juontaja tai tarvittaessa vaikka taikova juontaja.  Tämä palkittu taikuri viihdyttää yli 10 vuoden kokemuksella katsojiaan vauvasta vaariin ja tilaisuudessa kuin tilaisuudessa. Kimmo on voittanut ravintolataikuuden SM:n 4. sijan vuonna 2011 ja 3. sijan vuonna 2012. Lisäksi hän on esiintynyt tv-ohjelmissa Pussel ja Neljän tähden illallinen.

Taikuri Kimmo Erkkilä on esiintynyt ympäri Suomea viihdyttäen yleisöään suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Kimmon ohjelmat sopivat aina pienimuotoisista, yksityisistä kutsuista isoihin yritystilaisuuksiin asti. Ohjelmat voidaan räätälöidä tapahtumakohtaisesti. Yritystilaisuuksissa on esimerkiksi mahdollisuus kytkeä showhun mukaan vaikkapa yrityksen ideologiaa, tuotteita ja iskulauseita.

Huumorilla höystetyt ohjelmavaihtoehdot: lähitaikuus, näyttämötaikuus, lastentaikuus, ilmapallotaiteilu ja eri yhdistelmät edellämainituista.

Kun tilaat Kimmon tapahtumaasi, saat sekä juonnot että osan ohjelmasta samassa paketissa!

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

No images found

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit