FI / EN

Keke Pulliainen

Taikuri Keke Pulliainen
Seuraavat keikat

Esittely

Unohtumattomia hetkiä taikuuden parissa! Taikuri Keke Pulliaisen ammattimainen ote iloisella, humoristisella ja mukaansatempaavalla olemuksella saa yleisössä aikaan mukavia, suunpieliä kohottavia ja samalla jännittäviä tunteita. Naurattavan hauskaa taikuutta tuhansien esiintymisten kokemuksella aikuisille ja lapsille. Erilaiset esiintymiskokonaisuudet räätälöidään tilaisuuksiin sopiviksi. Keke Pulliaisen voi tilata myös juontajaksi ja juontoon voi yhdistää taikuutta.

Naurattavan hauska taikashow

Komiikkaa ja taikuutta sisältävä viihteellinen taikashow on ohjelmanumero tilaisuuteenne, jota  et voi nauramatta katsoa. Naurattavan hauskassa taikashowssa yhdistän viihdyttävät ja uskomattomat taikatemput, musiikin, yleisöavustajat sekä interaktiivisella tilannekomiikalla siivitetyn ajattoman Stand`up huumorin. Show on hauska paketti uskomattomia taikatemppuja sekä asiallista huumoria aikuiseen makuun.

Lähitaikuus

Lähitaikuus ohjelma on helppo sovittaa erilaisiin tilaisuuksiin – erityisesti tilaisuuksiin,  joissa ei haluta yhteistä ohjelmaa. Lähitaikuudessa Keke kiertelee yleisön joukossa. Hämmästyttävät taikatemput tapahtuvat suoraan  silmien edessä. Lähitaikuudessa tuon ohjelman luoksesi joka lämmittäää yleisön ja toimii erinomaisena ice-breakerinä.

Lasten ja koko perheen show

Lapsille ja koko perheelle suunnattu taikashow sopii esitettäväksi olohuoneista isoille  areenoille.

Show on värikkäiden ja hauskojen taikatemppujen, musiikin sekä lapsille suunnatun huumorin  riemastuttava kokonaisuus. Showssa on mukana monipuolinen kattaus erilaisia taikatemppuja.  Joku lapsista pääsee  kokemaan, millaista on olla taikuri. Showssa opetan kaikille taikatempun. Viihdyttävä show sopii kaikille isää, äitiä, mummoa, pappaa  tai anoppia unohtamatta.

Illuusiot

Illuusiotaikuutta, Stand Up -taikuutta, tanssia ja huumoria. Yhteistyössä Lumiere Dancers -tanssiryhmän kanssa tarjoan  huipputason show-viihdettä huumorilla ja musiikilla höystettynä. Show sopii esitettäväksi lähes missä vaan. Showssa on vauhtia ja näyttävyyttä.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit