FI / EN

Raimo Lusma

Mustavalkoisessa kuvassa Raimo Lusma.
Seuraavat keikat

Esittely

Raimo Lusma on mentalisti, joka luo sekä esittää mieltä mullistuttavaa mentalismia. Esityksissä mahdottomasta tehdään mahdollista sekä yleisö pääsee kokemaan ennen kokemattomia asioita.

Kyseessä on äärimmäisen viihdyttävä, osallistuttava sekä ikimuistoinen esitys, josta riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa. Tärkeimpiä elementtejä Raimolle esityksessä ovat kokemus, yhteisöllisyys sekä yleisön viihtyvyys. Raimo on rautainen esiintyjä, joka ottaa tilan kuin tilan haltuun, sekä vie yleisön unohtumattomalle mystiselle matkalle. Jo vuosien ajan Raimon rautainen lavakarisma on ihastuttanut ja hämmästyttänyt ihmisiä ympäri Suomen. Tämä mentalismi -esitys on yksinkertaisesti koettava!

Raimo on esittänyt myös maailman kylmimmän mentalismi -esityksen. Hän esitti mentalismia avannosta 25 minuuttia. Avanto -esityksen lisäksi Raimo on kävellyt talvella 18 kilometriä päällään pelkät kengät, sukat, shortsit, hanskat ja lippis. Kävelyn jälkeen hän esitti puolen tunnin mentalismi -esityksen samassa vaatetuksessa. Kylmä -tempauksissa erittäin keskeisenä roolina onkin ollut mielen hallinta.

Juontaja Raimo Lusma

Kaipaatko tilaisuuteesi itsevarmaa ja tunnelmaa nostattavaa juontajaa? Raimolta löytyy kokemusta niin pienten tapahtumien kun isojen festarien juonnoista. Juonnot ovat asiallisia sisältäen tilanteeseen sopivaa komiikkaa sekä mukana tietysti pieniä hämmästyttäviä hetkiä tuomaan juontoihin piristystä!

Juonnot onnistuvat suomen ja englannin kielellä.

Luento / esitys: Ihmismielen toiminta

Monien vuosien tuomalla kokemuksella Raimo luennoi ihmismielen toiminnasta, sen moniulotteisuudesta, sekä potentiaalista. Mentalistina Raimo joutuu koko ajan esityksissään tutkimaan ja arvioimaan yleisöä, ja sen käyttäytymistä. Luennossa käydään läpi mm. ihmisen käyttäytymisen psykologiaa, alitajuntaa, kehonkielen tulkintaa sekä nykyihmisen ajatusmaailmaa. Luento onnistuu sekä livenä, että myös etänä.

Luennon kesto on noin tunnin sekä luento onnistuu suomen ja englannin kielillä.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit