FI / EN

Taikuri-jongööri Janne Mustonen

Moottorisaha-jonglöörishow Janne Mustonen
Seuraavat keikat

Esittely

Vauhdikkaita esityksiä, joissa pitkän linjan viihdetaiteilija Janne Mustonen jongleeraa mitä uskomattomammilla esineillä. Janne Mustonen on iloinen piristys koulutuspäivään, seminaariin, strategiapäiville tai vaikka iltaohjelmaksi. 

Jonglööri-show

Mustonen on maailmassa ainoa, joka jongleeraa keilapalloa, sapelia ja tapparaa yksipyöräisellä samalla ajaen. Tämä kansainvälisen tason esitys on täynnä huikeita ja ainutlaatuisia temppuja, jotka Mustonen on itse kehittänyt. Esitystä rytmittää tarkkaan valittu musiikki, ja meno on villiä kuin rokkikonsertissa.

Taikuutta ja Stand Upia

Moniosaaja Mustonen yhdistää esityksiinsä niin taikuutta kuin stand up -komiikkaa. Loistavan ja charmikkaan esiintyjän lupsakka karjalainen kahjous tempaa yleisön mukaansa – joskus aina esiintymislavalle asti.

Moottorisaha-show

Henkeäsalpaava moottorisaha-show on vauhdikas ja vaarallinen esitys – loppuhuipennuksena kolmella käynnissä olevalla moottorisahalla jongleeraus! Lue lisää Mustosen hurjasta moottorisaha-jonglöörishowsta 

 

Lue lisää

Lisätiedot

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit