FI / EN

Noora Karma

Seuraavat keikat
Ei keikkoja

Esittely

Noora Karma on kansainvälisesti tunnettu ja palkittu naismaagikko, mentalisti ja hypnoositaiteilija.

Nooran referenssilista on vaikuttava! Hän on esiintynyt lukuisissa maissa kuten Saksa, Espanja, Ranska, Italia, Kreikka, Turkki, Yhdysvallat, Arabiemiirikunnat, Dubai, Abu Dhabi, Oman, Japani, Kiina, Hong Kong, Etelä-Korea, Fiji, Cookinsaaret. Yleisönä ovat olleet esimerkiksi Jamie Oliver, Louis Theroux sekä maailmaluokan bändit kuten Blur ja The Darkness.

Kansainvälisiä yritystasiakkaita ovat olleet mm. Nokia, Rolls Royce, Rolex, Vogue UK, Barcley’s Bank, Lehman Brothers, Burj Dubai (7-tähden hotelli), Kempinski-hotelit, Oceania Cruises, P&O Cruises ja Silversea. Suomalaisissa medioissa esiintymisiä on ollut mm. MTV3, TV2, Radio Rock, Aalto.

Nooran Mentalisti Noora Karma -niminen illuusioshow alkoi MTV-kanavalla maaliskuussa 2014. Tv-ohjelmassa on nähty suuria ja pieniä illuusioita sekä lähes mahdottomilta vaikuttavia esityksiä.

Show-vaihtoehdot

• Illuusioshow koostuu klassisesta taikuudesta, huumorista ja mystiikasta. Show voi sisältää näyttävää estraditaikuutta tai close-up -lähitaikuutta.
• Mentalismishow sisältää taikuutta, ajatusten lukua, ennustamista ja musiikkitelepatiaa sekä hypnotisointia.

• Taikashow sellisti Helena Plathánin (ent. Paavola) kanssa. Katso lisätiedot-välilehti!
Showt ovat kestoltaan 30 – 40 minuuttia tai 60 – 75 minuuttia. Nooran ohjelmisto sopii kaikenikäiselle yleisölle.

• Mentalisti ja taikuri Noora Karman ja imitaattori, koomikko Jukka Laaksosen
Esityksessä on paljon kansainvälisiä vaikutteita. Show on sekoitus illuusiota, mystiikkaa, visuaalista taikuutta, mentalismia, hypnoosia, musiikkia, imitointia ja muuta komediaa sekä tuttuja suomalaisia hahmoja niin politiikasta, urheilusta kuin viihdemaailmasta. Noora Ja Jukka käyttävät ohjelmanumeroissaan  yleisöä, ja esitykset ovat saaneet suuren suosion tilaisuudessa kuin tilaisuudessa ns. “Icebreakerinä”.

show, pikkujoulu, Noora Karma, Jukka Laaksonen

Esitykset räätälöidään aina sopivaksi jokaiseen tilaisuuteen, olipa kyseessä suuri lavashow, illuusiot tai stand-up tyylinen show.

Musiikkiura

Noora Karma on myös ammattitaitoinen pianisti ja laulaja. Ennen mentalistiuraa Noora Karma opiskeli Lontoossa Yliopistossa musiikkia ja hän valmistui siellä musiikin kandiksi. Pääaineenaan musiikkiopinnoissa Nooralla on ollut piano ja laulu. Opintoihin on kuulunut myös musiikkiteatteria ja teatterikoulua.

– Ennen mentalistiuraa tein paljon töitä musiikkialalla, mm. opetin musiikkia ja tein nuorisoteatteriproduktioita. Minulla oli myös oma bändi, Noora kertoo. – Olen alkanut tekemään omia sävellyksiä ja musiikkia suomeksi. Jo bändiaikoina tein musiikkia jonkin verran englanniksi. Ehkäpä niitä kuullaan jossain kohtaa livenä.

Noora on ihastuttanut myös Seinäjoen Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa sekä Tähdet tähdet -ohjelmassa.

 

Lue lisää

Lisätiedot

Mentalisti Noora Karma ja sellisti Helena Plathán
Mentalisti Noora Karma ja sellisti Helena Plathán

Tilaa mystiikkaa ja magiaa tihkuva yhteisshow tapahtumaasi!

Huippusuosion saavuttanut maagikko ja mentalisti Noora Karma vastaa shown huikeista taikatempuista ja illan muusikkona toimii ansioitunut sellisti Helena Plathán (ent. Paavola).

Klassinen sellomusiikki sopii erinomaisesti siivittämään Nooran hypnoottisia temppuja ja lisäämään esityksen vangitsevaa tunnelmaa. Myös yleisö pääsee Nooran avustajaksi lavalle.

Pyydä tarjous

 

Erikoisohjelmat

Kokoonpano

Videot

Kuvat

Mainonnan tekijä: Kuvia saa käyttää tapahtumien mainonnassa, jossa artistit esiintyvät.
Median edustaja: Kuvia saa käyttää hyvien tapojen mukaisesti lehden toimituksellisiin julkaisuihin, joissa artistia on haastateltu. Toivomme ilmoitusta käytöstä.
Pyydä copyrightia muihin käyttötarkoituksiin. Kuvaajan nimen puuttuessa käytä ”MagnumLive kuvapankki”.

Spotify

Artikkelit