FI / EN

Näin järjestät onnistuneen konsertin MagnumLiven avulla

Ohjelmatoimisto MagnumLiven avulla onnistut järjestämään unohtumattoman konsertin

Tervetuloa MagnumLive:n maailmaan – Suomen johtavaan kotimaiseen ohjelmatoimistoon, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita konserttien ja esiintymisten järjestämiseen. MagnumLive on osa Magnum-konsernia, ja meillä on pitkä kokemus alalta. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukasta ja ammattitaitoista palvelua koko Suomen alueella.

MagnumLiven tavoitteena on, että asiakkaamme saavat yhdeltä toimijalta kaiken sen, mitä onnistuneen konsertin järjestämiseen tarvitaan. Olemme luotettava kumppani, ja meidän kanssamme voit olla varma siitä, että konsertti sujuu suunnitellusti ja ammattitaidolla. Autamme sinua artistivalinnoissa, esiintymispaikan varaamisessa, teknisessä toteutuksessa ja kaikissa muissa tarvittavissa järjestelyissä. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni klubikeikka vai suuri festivaalitapahtuma, meillä on tarvittavat resurssit ja osaaminen varmistaa konsertin onnistuminen.

Laaja kokemuksemme ja vahva yhteistyöverkostomme

MagnumLive:n vahva asema ohjelmatoimistona perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme ja laajaan yhteistyöverkostoomme. Olemme tehneet yhteistyötä monien tunnettujen esiintyjien ja artistien kanssa, ja edustamme osaa heistä yksinoikeudella. Olemme myös jäsenenä Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:ssä sekä Tapahtumateollisuus ry:ssä, mikä osoittaa ammattitaitomme ja sitoutumisemme alalle.

Meidän kauttamme pystyt varaamaan tai vuokraamaan juuri sinulle sopivan esiintyjän tai artistin, oli sitten tarpeen live-bändi, stand-up koomikko tai DJ. Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme laadukasta ohjelmaa ja unohtumattomia elämyksiä. Yhteistyömme kattaa käytännössä koko Suomen artistikattauksen, joten voit luottaa siihen, että löydämme juuri sinulle sopivan esiintyjän.

Ota yhteyttä ja järjestä unohtumaton konsertti MagnumLiven avulla

Haluamme tehdä konsertin järjestämisestä sinulle helppoa ja vaivatonta. Meillä on oma ammattitaitoinen henkilökunta, joka auttaa ja neuvoo sinua kaikissa konsertin järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös teknistä toteutusta ja videotuotantoa, joten voit luottaa siihen, että konsertin äänentoisto, valaistus ja muut tuotantoon liittyvät asiat ovat huippuluokkaa.

Olemme ylpeitä siitä, että MagnumLive:n toimintatapa perustuu asiakkaidemme tarpeiden ymmärtämiseen ja heidän toiveidensa ylittämiseen. Viimeisimmän asiakastyytyväisyystutkimuksemme NPS-luku oli huimat 40, mikä kertoo siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme. Haluamme olla sinun luotettava kumppanisi konsertin järjestämisessä, oli sitten kyseessä yritystapahtuman esiintyjä, yksityisjuhlan musiikki tai festivaaliohjelma.

Ota rohkeasti yhteyttä MagnumLive:n ammattitaitoiseen tiimiin, ja kerron mielelläni lisää siitä, miten voimme auttaa sinua järjestämään onnistuneen ja unohtumattoman konsertin.