FI / EN

Kuinka luoda unohtumaton juhla MagnumLiven avulla

Unohtumaton juhla MagnumLiven avulla

MagnumLive on suomalainen ohjelmatoimisto, joka on osa Magnum-konsernia. Tarjoamme kokonaisvaltaisia palveluja erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme unohtumattoman juhlan järjestämisen. Meillä on vankka kokemus ja ammattitaito erilaisten esiintyjäasioiden hoitamisessa, ja vuositasolla meillä on noin 3500 toimeksiantoa eri asiakkaillemme ympäri Suomen. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että meiltä he saavat kaiken sen, mitä juhlien järjestäminen vaatii.

Täydellinen esiintyjävalikoima juhliisi

MagnumLive on aina ajan tasalla Suomen laajimmasta artistikattauksesta, ja edustamme osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset esiintyjät heidän juhliinsa, oli sitten kyseessä häät, yritystilaisuus tai muu juhla. Pyrimme aina löytämään ja välittämään juuri sellaisen esiintyjän, joka sopii asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin täydellisesti. Esiintyjämme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita, ja heidän esityksensä takaa ikimuistoiset hetket juhliinne.

Tekninen toteutus ja videotuotanto

MagnumLive tarjoaa myös laadukasta teknistä toteutusta ja videotuotantoa juhliin. Voimme huolehtia kaikenlaisista teknisistä tarpeista, kuten äänentoistosta, valaistuksesta, lavarakenteista ja videokuvaamisesta. Takaamme, että kaikki tekniset ratkaisut ovat ammattitasoa ja vastaavat asiakkaidemme tarpeita. Haluamme varmistaa, että juhlissa äänet kuuluvat ja valaistus on tunnelmallinen. Lisäksi voimme ikuistaa juhlanne ammattikalustolla toteutetun videotuotannon kautta, jolloin voitte palata juhlahetkiin vielä uudelleen vuosienkin päästä.

Luotettava kumppani juhlien järjestämisessä

MagnumLive on Suomen Ohjelmatoimistojen ja Agenttien ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, minkä lisäksi olemme tilaajavastuulain mukainen luotettava kumppani. Asiakkaidemme luottamus ja tyytyväisyys ovat meille ensisijaisen tärkeitä, ja pyrimme aina ylittämään heidän toiveensa. Viimeisimmän NPS (Net Promoter Score) -tutkimuksemme mukaan asiakastyytyväisyytemme luku oli 40, mikä kertoo korkeasta laadustamme ja asiakaspalvelustamme. Voitte siis luottaa siihen, että juhlien järjestäminen MagnumLive:n avulla onnistuu sujuvasti ja ammattitaidolla.