FI / EN

MagnumLive: Yksinoikeudella parhaat artistit

Ohjelmatoimiston kärjessä

MagnumLive Oy erottuu ohjelmatoimistojen joukosta ainutlaatuisella tavalla. Kotimaisena toimijana, joka on osa laajempaa Magnum-konsernia, tarjoamme asiakkaillemme poikkeuksellisen laajan kirjon viihdepalveluita. Meidän kauttamme järjestät tapahtumiin Suomen huippuartistit, jotka viihdyttävät yleisöä ja luovat unohtumattomia elämyksiä. Ei ole väliä, onko kyseessä yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suuri yleisötapahtuma – meiltä löytyy sopiva esiintyjä jokaiseen tilaisuuteen.

Yhteistyökumppaneidemme, kuten Lapland Hotelsin ja Eckerö Linen, kanssa solmimamme vuosisopimukset ovat osoitus luottamuksesta, jota asiakkaamme meihin kohdistavat. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, mikä kertoo palvelumme laadusta ja kyvystämme vastata monipuolisesti erilaisiin tarpeisiin. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa, mikä näkyy myös NPS-lukumme 40 osoittamana positiivisena palautteena.

Yksinoikeudella huippuesiintyjiä

MagnumLive on tunnettu siitä, että edustamme osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota tapahtumiisi sellaisia nimiä, joita et muualta löydä. Yksinoikeussopimuksemme takaavat, että asiakkaamme saavat aina tuoreimmat ja kysytyimmät esiintyjät omiin tapahtumiinsa. Olipa kyseessä sitten rock-tähti, pop-sensaatio tai perinteisen musiikin taituri, meiltä löydät parhaat artistit jokaiseen makuun.

Toimintamme kattaa koko Suomen, ja palvelemme asiakkaitamme useasta eri toimipisteestä, kuten Vantaalta, Turusta ja jopa Fuengirolasta. Tämä mahdollistaa sen, että voimme palvella asiakkaitamme paikallisesti ja ymmärtää alueelliset erityispiirteet, jotka voivat vaikuttaa tapahtuman onnistumiseen. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että heidän toiveensa ylitetään ja että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen kokemus.

Monipuoliset palvelut tapahtumien järjestämiseen

Magnum-konsernin palveluvalikoima on laaja ja kattaa kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. MagnumLive, yhdessä sisaryhtiöidensä kanssa, tarjoaa asiakkailleen paitsi esiintyjiä, myös tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluja, teknistä toteutusta sekä videotuotantoa. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme saavat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtuman järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n vahva taloudellinen tulos, 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1.2 miljoonan euron tulos, kertovat yrityksen vakaasta asemasta alalla. Oma henkilökuntamme ja laaja verkostomme ammattilaisia takaavat, että jokainen tapahtuma toteutetaan korkeimpien standardien mukaisesti. Olemme myös Luotettava Kumppani, mikä takaa asiakkaillemme turvallisuuden ja luotettavuuden kaikissa toimeksiannoissa.