FI / EN

MagnumLive: Kokemuksia ja palautetta asiakkailtamme

Asiakkaiden ääni kertoo palvelumme laadusta

MagnumLive Oy on tunnettu kotimainen ohjelmatoimisto, joka on kasvattanut mainettaan tarjoamalla laadukkaita viihde- ja ohjelmapalveluita erilaisiin tapahtumiin. Asiakaspalaute on meille ensiarvoisen tärkeää, sillä se ohjaa meitä kehittämään palveluitamme entistä paremmiksi. Asiakkaidemme kokemukset ovat osoitus siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme – luomaan unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä.

Kokonaisvaltaisen palvelun tarjoaminen on ollut toimintamme ydin alusta asti. Olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että voimme tarjota kaiken tarvittavan yhden katon alta. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydintoimintaansa, kun me huolehdimme tapahtuman viihteestä ja ohjelmasta. Positiivinen palaute ja suositukset ovat meille kunnia-asia, ja ne motivoivat meitä jatkuvasti parantamaan toimintaamme.

Laadukkaat esiintyjät ja monipuoliset palvelut

MagnumLive Oy:n vahvuus piilee monipuolisessa artistirosterissa ja kyvyssä räätälöidä palvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Olemme saaneet kiitosta siitä, että pystymme tarjoamaan laajan kirjon eri genrejen artisteja ja esiintyjiä, jotka soveltuvat niin yritystapahtumiin kuin yksityisjuhliinkin. Asiakaspalautteemme korostaa usein esiintyjien ammattitaitoa ja sitä, miten he ovat onnistuneet luomaan tapahtumaan toivotun tunnelman.

Esiintyjien lisäksi tarjoamme kattavia tapahtumapalveluita, jotka sisältävät teknisen toteutuksen ja videotuotannon. Asiakkaamme ovat arvostaneet erityisesti sitä, että voimme huolehtia tapahtuman kaikista teknisistä yksityiskohdista, mikä mahdollistaa sujuvan ja onnistuneen tapahtuman järjestämisen. Tämä kokonaisvaltainen palvelu on saanut kiitosta asiakkailtamme, jotka ovat kokeneet sen helpottavan omaa työtaakkaansa merkittävästi.

Asiakastyytyväisyys ohjaa toimintaamme

Asiakastyytyväisyys on meille MagnumLive Oy:ssä kaiken toiminnan ytimessä. Viimeisimmän tutkimuksemme mukaan saavutettu NPS-luku 40 on osoitus siitä, että olemme onnistuneet työssämme. Tämä luku kertoo asiakkaidemme suuresta tyytyväisyydestä palveluihimme ja heidän valmiudestaan suositella meitä myös muille. Tämä on meille merkki siitä, että olemme oikealla tiellä ja että asiakkaamme arvostavat korkealaatuista palveluamme.

MagnumLive Oy:n tavoitteena on aina ylittää asiakkaiden odotukset. Tämä tarkoittaa jatkuvaa palveluidemme kehittämistä ja asiakaspalautteen huomioimista kaikessa toiminnassamme. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua ja varmistamaan, että jokainen tapahtuma on menestys. Asiakkaidemme positiivinen palaute on meille paras palkinto ja se motivoi meitä jatkamaan työtämme intohimolla ja ammattitaidolla.