FI / EN

MagnumLive: Teknistä toteutusta ja videotuotantoa huippuosaajilta

Teknisen toteutuksen ja videotuotannon asiantuntijapalvelut

Tapahtumien ja esitysten tekninen toteutus vaatii paitsi luovuutta, myös tarkkaa suunnittelua ja ammattitaitoa. MagnumLive Oy on kotimainen ohjelmatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista teknistä toteutusta ja videotuotantoa. Yrityksen palvelut kattavat kaiken tarvittavan äänentoistosta valaistukseen ja kuvauksesta leikkaamiseen, varmistaen, että jokainen yksityiskohta on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu. Tämä mahdollistaa tapahtumien sujuvan kulun ja parhaan mahdollisen kokemuksen niin esiintyjille kuin yleisöllekin.

MagnumLive on tunnettu kyvystään ylittää asiakkaiden odotukset. Heidän palveluksessaan työskentelee alansa huippuosaajia, jotka ovat omistautuneita luomaan unohtumattomia elämyksiä. Videotuotannon osalta yritys tarjoaa laadukkaita ratkaisuja, jotka sisältävät kaiken käsikirjoituksesta jälkituotantoon. Olipa kyseessä sitten yritysvideo, mainos tai live-tapahtuman tallenne, MagnumLive tuo esiin parhaat puolet jokaisesta projektistaan.

Monipuoliset palvelut tapahtumien ja viihteen parissa

MagnumLive Oy:n palveluvalikoima on laaja ja kattaa kaikki ohjelmatoimiston tarjoamat palvelut esiintyjien välityksestä tapahtumien kokonaisvaltaiseen tuotantoon. Yritys hoitaa vuosittain noin 3500 toimeksiantoa, mikä kertoo heidän vahvasta asemastaan alalla. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive löytää oikeat artistit ja esiintyjät jokaiseen tilaisuuteen, olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, festivaali tai yksityisjuhla.

MagnumLive on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia elämyspalveluja. Konsernin brändit, kuten MagnumEvents ja MagnumMusic, täydentävät toisiaan ja mahdollistavat sen, että asiakkaat saavat kaikki tarvitsemansa palvelut saman katon alta. Tämä tekee tapahtumien järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta. Lisäksi yritys on sitoutunut laatuun ja luotettavuuteen, mikä näkyy muun muassa heidän jäsenyydessään Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:ssä sekä Tapahtumateollisuus ry:ssä.