FI / EN

Avaimet onnistuneeseen tapahtumaan: MagnumLive

 

Valloittavat esiintyjät jokaiseen tapahtumaan

Kun tapahtuman menestys on kiinni oikeanlaisen sisällön ja puhujien valinnasta, MagnumLive Oy on luotettava kumppani, joka tuo tilaisuuteesi kaivattua syvyyttä ja asiantuntemusta. Meiltä löydät inspiroivat puhujat, jotka herättävät kuulijoiden mielenkiinnon ja jättävät pysyvän vaikutuksen. Ei ole väliä, onko kyseessä yritystilaisuus, koulutusseminaari tai suurempi konferenssi – meidän kauttamme löydät puhujat, jotka räätälöivät esityksensä yleisösi tarpeiden mukaan.

MagnumLive on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka on tunnettu monipuolisista ja laadukkaista ohjelmapalveluistaan. Meidän kauttamme saat yhteyden Suomen kärkipuhujiin, jotka ovat erikoistuneet eri toimialojen ajankohtaisiin aiheisiin. Olipa kyseessä sitten motivointi, myynti, johtaminen tai vaikkapa hyvinvointi, meidän puhujamme tuovat tapahtumaasi uutta näkökulmaa ja sytyttävät kipinän kuulijoissa.

Monipuoliset ohjelmapalvelut yhdestä osoitteesta

MagnumLive Oy:n vahvuus on kokonaisvaltaisessa palvelussa. Meiltä saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtumasi järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta. Tarjoamme asiakkaillemme yksinoikeudella edustamiamme artisteja, mutta myös laajan kirjon muita esiintyjiä, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Vuosittain toteutamme noin 3500 toimeksiantoa, joten kokemuksemme ja asiantuntemuksemme tapahtumien järjestämisessä on vertaansa vailla.

Toimimme ympäri Suomea, ja palveluverkostomme ulottuu Vantaalta aina Inariin asti. Asiakkaamme arvostavat meitä luotettavana kumppanina, jonka NPS-luku 40 todistaa korkeasta asiakastyytyväisyydestä. Olemme Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja noudatamme kaikessa toiminnassamme tilaajavastuulain vaatimuksia.

Magnum-konserni – Tapahtumien ja elämysten asiantuntija

Magnum-konserniin kuuluvat MagnumLive, MagnumEvents, MagnumMusic, MagnumSound ja A Duuri Oy. Konsernin emoyhtiö on MagnumManagement Oy, ja yhdessä tarjoamme asiakkaillemme kattavat palvelut tapahtumien, juhlien ja elämysten suunnittelusta ja toteutuksesta. Meidän kauttamme saat niin esiintyjät, teknisen toteutuksen kuin videotuotannotkin. Konsernin liikevaihto oli päättyneellä tilikaudella 7 miljoonaa euroa, ja tulos 1.2 miljoonaa euroa, mikä kertoo vahvasta osaamisestamme ja asiakkaidemme luottamuksesta.

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia ja elämyksiä. Oma henkilökuntamme ja laaja verkostomme ammattilaisia varmistavat, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja onnistunut. Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisen tapahtuman haluat luoda – me MagnumLivessä teemme sen todellisuudeksi.