FI / EN

Kuinka luoda unohtumaton konserttielämys

MagnumLive Oy on tunnettu kyvystään luoda ikimuistoisia tapahtumia, jotka jättävät pysyvän vaikutuksen niin yleisöön kuin esiintyjiinkin. Tämä 100 % kotimainen ohjelmatoimisto on osa laajempaa Magnum-konsernia, joka on vakiinnuttanut asemansa tapahtuma-alan kärkinimenä. Ei ole väliä, onko kyseessä intiimi klubikeikka tai suuren luokan areenakonsertti, MagnumLive tuo lavalle juuri oikeanlaisen tunnelman ja ammattitaidon.

Kun puhutaan konserttien ja tapahtumien järjestämisestä, kokemus ja luotettavuus ovat avainasemassa. MagnumLive on hoitanut vuosisopimuksilla lukuisia merkittäviä toimeksiantoja, kuten Lapland Hotelsin ja Eckerö Linen m/s Finlandian viihdeohjelmiston. Tämä osoittaa, että heillä on tarvittava asiantuntemus ja verkosto toteuttaa tapahtumia, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaiden odotukset. Heidän toimintansa perustuu ajatukseen, että asiakkaat saavat kaiken tarvitsemansa yhdestä paikasta, mikä tekee tapahtuman järjestämisestä sujuvaa ja vaivatonta.

Laadukkaat esiintyjät ja monipuoliset palvelut

Esiintyjävalikoiman laatu on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneen tapahtuman takana. MagnumLive edustaa osaa artisteista yksinoikeudella, mutta heidän toimeksiantonsa kattavat koko Suomen artistikattauksen. Tämä mahdollistaa asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivien esiintyjien löytämisen, oli kyse sitten kansan suosikeista tai nousevista kyvyistä. Heidän ammattitaitoinen tiiminsä varmistaa, että jokainen esiintyjä sopii tapahtuman teemaan ja yleisön makuun.

MagnumLive ei kuitenkaan rajoitu pelkästään esiintyjien välittämiseen. He tarjoavat kokonaisvaltaisia palveluita, jotka kattavat kaiken teknisestä toteutuksesta ja videotuotannosta aina tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen asti. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents ja MagnumMusic, tuovat tapahtumaan tarvittavan ammattitaidon ja laadun. Tämä kokonaisvaltainen palvelu on yksi syy, miksi heidän asiakastyytyväisyytensä on huippuluokkaa, kuten heidän viimeisimmän tutkimuksensa NPS-luku 40 todistaa.

Luotettava Kumppani tapahtumateollisuudessa

Tapahtumajärjestäjänä toimiminen vaatii paitsi luovuutta ja joustavuutta, myös vankkaa luotettavuutta ja vastuullisuutta. MagnumLive on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, ja se on tunnustettu tilaajavastuulain mukaisesti Luotettavaksi Kumppaniksi. Tämä takaa asiakkaille, että heidän tapahtumansa ovat hyvissä käsissä ja että kaikki toiminta on läpinäkyvää ja eettisesti kestävällä pohjalla.

Magnum-konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n vahva taloudellinen tulos, 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1.2 miljoonan euron tulos, puhuvat puolestaan. Heidän henkilökuntansa, 13 omistautunutta ammattilaista, sekä noin 300 välillisesti työllistettyä henkilöä ovat sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Olipa kyse sitten pienestä yksityistilaisuudesta tai suuresta yleisötapahtumasta, MagnumLive on valmiina luomaan tapahtumia, jotka jäävät elämään tarinoina vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.