FI / EN

MagnumLive: Suomen monipuolisin ohjelmatoimisto

Kattavat ohjelmapalvelut ympäri Suomen

MagnumLive Oy erottuu ohjelmatoimistojen joukosta ainutlaatuisella palveluvalikoimallaan ja vankalla kokemuksellaan. Yritys on tunnettu siitä, että se tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisia ohjelmapalveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan viihdyttävistä esiintyjistä tekniseen toteutukseen. Vuosittain noin 3500 toimeksiantoa todistavat yrityksen kyvystä vastata monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, yksityisjuhla tai suurempi yleisötapahtuma.

MagnumLive on luotettava kumppani, joka on sitoutunut ylittämään asiakkaidensa odotukset. Tämä näkyy myös yrityksen NPS-luvussa, joka on kunnioitettava 40. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive tarjoaa aina korkealaatuista palvelua ja että jokainen tapahtuma on suunniteltu huolellisesti ja toteutettu ammattitaidolla. Yrityksen laaja toiminta-alue Vantaalta Inariin takaa, että palvelut ovat saatavilla koko Suomessa.

Monipuolinen artistikattaus

MagnumLive on tunnettu siitä, että se edustaa osaa artisteista yksinoikeudella, mutta sen toimeksiantojen kirjo ulottuu koko Suomen artistikattaukseen. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat voivat valita juuri heidän tapahtumaansa sopivan esiintyjän laajasta valikoimasta, oli kyseessä sitten tunnettu bändi, nouseva tähti tai vaikuttava taikuri. Ohjelmatoimiston asiantunteva henkilökunta auttaa löytämään oikean esiintyjän kuhunkin tilaisuuteen, ja heidän ammattitaitonsa varmistaa, että esiintyjäasiat hoidetaan sujuvasti ja tehokkaasti.

Yrityksen palvelut eivät rajoitu pelkästään esiintyjien välittämiseen, vaan se tarjoaa myös kokonaisvaltaista tapahtumatuotantoa. Magnum-konsernin brändit, kuten MagnumEvents ja MagnumMusic, mahdollistavat sen, että asiakkaat saavat kaikki tarvittavat palvelut saman katon alta. Tämä tekee tapahtuman järjestämisestä helppoa ja vaivatonta, sillä kaikki yksityiskohdat, aina äänentoistosta valaistukseen ja videotuotantoon, hoituvat yhden toimijan kautta.

Luotettava Kumppani tapahtumateollisuudessa

MagnumLive on vakiinnuttanut asemansa luotettavana kumppanina tapahtumateollisuudessa. Yritys on Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäsen, mikä kertoo sen sitoutumisesta alan korkeisiin standardeihin ja eettisiin toimintatapoihin. Lisäksi se on tilaajavastuulain mukainen Luotettava Kumppani, mikä takaa asiakkaille turvallisuuden ja luotettavuuden tunteen kaikissa toimeksiannoissa.

Magnum-konsernin emoyhtiö MagnumManagement Oy:n vahva taloudellinen tulos, 7 miljoonan euron liikevaihto ja 1.2 miljoonan euron tulos, osoittavat yrityksen kyvyn toimia menestyksekkäästi ja vakavaraisesti alalla. Konsernin 13 omistautunutta työntekijää ja noin 300 välillisesti työllistettyä ammattilaista muodostavat tiimin, joka on valmis palvelemaan asiakkaita missä tahansa Suomen kolkassa.