FI / EN

Kuinka MagnumLive luo unohtumattomia elämyksiä?

MagnumLive – Asiantuntijuutta ja elämyksiä jokaiseen tapahtumaan

MagnumLive Oy on suomalaisen viihde- ja tapahtuma-alan moniosaaja, joka tuo yleisön ulottuville unohtumattomia hetkiä ja elämyksiä. Yrityksen sydämessä sykkii intohimo luoda tapahtumia, jotka jättävät pysyvän jäljen osallistujien mieliin. MagnumLive on tunnettu kyvystään yhdistää luovuus ja ammattitaito, mikä näkyy jokaisessa toteutetussa tapahtumassa. Olipa kyseessä sitten yritystapahtuma, konsertti tai yksityisjuhla, MagnumLive tuo paikalle juuri oikeanlaisen ohjelman ja esiintyjät, jotka vastaavat asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Yrityksen palveluvalikoima on laaja ja kattaa kaiken esiintyjien välityksestä tapahtumien tekniseen toteutukseen ja videotuotantoon. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että MagnumLive hoitaa kaikki tapahtuman järjestelyt alusta loppuun saakka huolellisesti ja ammattitaidolla. Tämä ohjelmatoimisto onkin tullut tunnetuksi siitä, että se ei ainoastaan täytä asiakkaidensa odotuksia, vaan pyrkii aktiivisesti ylittämään ne. Tyytyväiset asiakkaat ja onnistuneet tapahtumat puhuvat puolestaan – MagnumLive on luotettava kumppani, joka takaa laadukkaat ja mieleenpainuvat tapahtumat.

Yksinoikeudella huippuesiintyjiä ja laaja artistikattaus

MagnumLive erottuu ohjelmatoimistojen joukosta myös sillä, että se edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat saavat kautta MagnumLiven pääsyn esiintyjiin, joita ei muualta löydy. Lisäksi yrityksen toimeksiantojen kirjo kattaa koko Suomen artistikattauksen, mikä mahdollistaa monipuolisen ohjelman tarjoamisen erilaisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä sitten suosittu pop-tähti, perinteinen kansanmuusikko tai koomikko, MagnumLive löytää jokaiseen tilaisuuteen sopivan esiintyjän.

Yrityksen toiminta-ajatus on tarjota asiakkaille kaikki tarvittava yhden katon alta. Tämä tarkoittaa, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia tapahtuman eri osa-alueista erikseen, vaan MagnumLive hoitaa kaiken – esiintyjien hankinnasta tapahtumatekniikkaan ja visuaaliseen ilmeeseen. Asiakkaat voivat keskittyä nauttimaan tapahtumasta ja sen tuomasta lisäarvosta liiketoiminnalleen tai yksityiselämälleen, kun taas MagnumLive varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Laadukkaat tapahtumapalvelut ympäri Suomen

MagnumLive palvelee asiakkaitaan laajasti ympäri Suomen, toimipisteiden sijaitessa Vantaalla, Turussa, Fuengirolassa, Kemissä ja Inarissa. Tämä mahdollistaa paikallisen asiantuntemuksen ja palvelun tarjoamisen asiakkaille, riippumatta siitä, missä päin maata tapahtuma järjestetään. Yrityksen paikallistuntemus ja laaja verkosto takaavat, että tapahtumat voidaan räätälöidä kunkin alueen erityispiirteet ja yleisön toiveet huomioiden.

MagnumLive on osa suurempaa Magnum-konsernia, joka on tunnettu laadukkaista tapahtuma-, juhla- ja elämyspalveluistaan. Konsernin vahva taloudellinen asema ja ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat sen, että asiakkaat voivat luottaa saavansa parasta mahdollista palvelua. Vuosittain noin 3500 toimeksiantoa toteuttava MagnumLive onkin osoittanut kykynsä luoda elämyksiä, jotka ylittävät asiakkaiden odotukset ja jäävät elämään pitkäksi aikaa.