FI / EN

Ruotsinkielistä ohjelmaa tapahtumiin ja juhliin MagnumLiveltä

MagnumLiveltä ruotsinkielistä ohjelmaa tapahtumiisi ja juhliisi

MagnumLive on kotimainen ohjelmatoimisto, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista ohjelmaa erilaisiin tapahtumiin ja juhliin. Tarjoamme monipuolisesti nyt myös ruotsinkielistä ohjelmaa artisteista, bilebändeistä, tanssibändeistä ja lastenohjelmista mentalisteihin, stand upiin ja moniin erilaisiin esityksiin. Ruotsinkielinen ohjelma saa juhlatunnelman kohoamaan ja varmistaa, että kaikki vieraat voivat nauttia musiikista ja viihteestä omalla äidinkielellään.

Monet esiintyjämme esittävät sopivia ​​ruotsinkielisiä ohjelmia ja ohjelmanumeroita myös kansainvälisiin tapahtumiin. Ruotsinkielisen musiikin lisäksi monet esiintyjät esittävät myös kansainvälistä musiikkia ja mm. englanninkielisiä hittejä, suomen kielisiä unohtamatta.

Monipuolinen ohjelmatarjontamme kansainvälisiin tapahtumiin

MagnumLive tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ohjelmavaihtoehtoja ruotsinkielisiin juhliin. Voit valita esimerkiksi ruotsinkielisen bändin tai artistin, joka viihdyttää vieraita kappaleillaan ja live-esiintymisellään. Juhliin voi myös tilata esimerkiksi taikurin tai tanssiesityksen, joka ilahduttaa vieraitasi ja luo juhlapäivään ikimuistoista tunnelmaa.

Tarjoamme myös ruotsinkielisiä juontajia, jotka pitävät huolen siitä, että tilaisuutesi sujuu suomen sijaan ruotsin kielellä. Esiintyjiltämme onnistuvat myös useammat juontokielet, joten saat tapahtumissasi myös ulkolaiset vieraasi aidosti viihtymään.  Kysy lisää näistä multitalenteistamme!

MagnumLiven ruotsinkielinen ohjelma on suunniteltu juuri sinun tarpeisiisi. Autamme mielellämme valitsemaan sopivimmat esiintyjät ja ohjelmanumerot juhliisi. Olemme täyden palvelun ohjelmatoimisto, joka huolehtii kaikista esiintyjäasioiden järjestelyistä. Meidän tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme odotukset ja tarjota unohtumaton juhlapäivä. Tutkimuksemme NPS-luku, eli asiakasta suosittelisivien osuus, on jo 40, mikä osoittaa tyytyväisyyttä asiakkaidemme keskuudessa.

MagnumLive hoitaa ohjelma-asioinnin ammattitaidolla ja vuositasolla yhtiömme toteuttaa noin 3500 erilaista toimeksiantoa. Palvelemme asiakkaitamme laajalla maantieteellisellä alueella, muun muassa Helsingissä, Turussa, Kemissä, Inarissa ja Fuengirolassa. Olemme ylpeitä kuulumisesta Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry:n sekä Tapahtumateollisuus ry:n jäseneksi. Luotettava Kumppani -merkintä takaa, että teemme työmme vastuullisesti ja luotettavasti. MagnumLive edustaa osaa artisteista ja esiintyjistä yksinoikeudella, mutta tarjontamme kattaa käytännössä koko Suomen artistikentän.