In English

MagnumLive

Ystävän laulu – slaavilainen ilta

Tomi Metsäketo, Amadeus Lundberg, Milana Misic, Slaavilainen konsertti, Ystävän laulu

Konsertti täynnä suomalaisten rakastamia, slaavilaisia lauluja, romansseja ja muistoja herättäviä sävelmiä. Suurien tunteiden illan konsertti on nimeltään ”Ystävän laulu – slaavilainen ilta”. Nimikkokappale on yksi suomalaisten nimeämistä slaavilaisista suosikkilauluista. Konsertissa lennetään toivelaulujen siivin – liidetään Moskovan valoista, Mandshurian kummuille ja Uralin pihlajien alle.

Solisteina ovat Milana Misic, Amadeus Lundberg ja Tomi Metsäketo. Konsertin solistit ovat kaikki sarallaan esittäneet slaavilaisia lauluja, niin konserteissa kuin levyilleen, ja he loihtivat konserttiin käsin kosketeltavan tunnelman. Musiikista vastaa kiitelty Juha Tikan orkesteri

Konserttikiertue on tällä hetkellä tauolla. Tapahtumatalo / järjestäjä, kysy lisää vesa.puukari@magnumlive.fi.

Konserttipalaute 18.9.2018:
Kiitokset!  Saimmepas olla mukana ensi-illassa Kerava-salissa. Odotuksemme ylittyivät kyllä aivan täysin. Hyvää odotettiin ja saimmekin kokea aivan mahtavan konsertin. Tomin ja Amadeuksen duetot kuuluivat ehdottomasti illan upeimpiin tulkintoihin. Heidän yhteistyötään oli todella viihdyttävää katsella. Äänet sopivat hyvin yhteen. Ei uskoisi, että esiintyvät 1. kertaa yhdessä. Tämä on tultava katsomaan uudestaankin ja toivottavasti jatkoa seuraa tulevallekin vuodelle. Joten kiitokset vielä upeasta konserttielämyksestä. Tunteet vaihtelivat herkistymisestä, ääneen nauramiseen. Kerrassaan loistava kokonaisuus. Artistit & orkesteri. Tässä on hyvä kolmikko kasassa. PS. En ole ollut ennen konsertissa, jossa seisalteen taputetaan ja hurrataan jo kappaleidenkin välissä. Konsertti hurmasi kyllä koko Kerava-salin.

 

Tomi Metsäketo, Amadeus Lundberg, Milana Misic, Slaavilainen konsertti, Ystävän laulu

 


 

Tuotanto: MagnumLive 2018

Kerro kaverille tapahtumasta


    Ajankohtaista

    Kaikki tapahtumat