FI / EN

Opera Goes Jazz

Opera Goes Jazz, konsertti, mukana Valtteri Torikka ja Anna Inginmaa

Opera Goes Jazz! Waltteri Torikka, trumpetisti Tero Lindberg ja laulaja Anna Inginmaa yhteistyöhön – Oopperan ja jazzin yhdistävä kiertue lokakuussa.

Waltteri Torikka ja trumpetisti-kapellimestari Tero Lindberg yhdistävät voimansa ylistetyn Inginmaa/Hypnomen-kokoonpanon solistin Anna Inginmaan ja Turku Jazz Orchestran kanssa. Yhteistyön tuloksena on syntynyt kiertue, jolla kuullaan tunnettujen oopperoiden sävelmiä jazzhenkisiksi sovitettuina.

Opera Goes Jazz -niminen kiertue nähdään Turun konserttitalossa 12. lokakuuta, Helsingin Musiikkitalossa 19. lokakuuta ja Oulun Madetojan-Salissa 25.10. Luvassa on ikimuistoisia sävelmiä muun muassa oopperoista La Traviata, Turandot, Tosca ja Carmen.

Waltteri Torikka on murtanut ja ylittänyt urallaan rohkeasti musiikillisia genrerajoja. Hän on lisäksi ollut luomassa useiden oopperoiden kantaesityksiä sekä esiintyjänä että taiteellisena johtajana.

Anna Inginmaa on artisti, laulaja ja musiikintekijä, joka on tullut tunnetuksi vangitsevasta läsnäolostaan ja tummanpuhuvasta äänestään. Erityisen mausteensa konsertteihin tuovat kapellimestari Tero Lindbergin svengaavat sovitukset ja Suomen johtavien big bandien joukkoon kuuluva lähes 20-jäseninen Turku Jazz Orchestra.

Kultaiseksi Trumpetisti Tero Lindberg on tullut tunnetuksi muun muassa MTV:n Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelman sovittajana/trumpetistina sekä Dallapé-orkesterista ja Paula Koivuniemen yhtyeestä.

Kiertueen tuottaa MagnumLive. Kiertueen liput ovat myynnissä lippu.fi ja Musiikkitalon lippukaupassa 25.4.2024 alkaen.

Opera Goes Jazz -kiertue syksy 2024
LA 12.10. Turku, Konserttitalo, klo 19.30 (L)
LA 19.10. Helsinki, Musiikkitalo, klo 19.00 (talo)
PE 25.10. Oulu, Madetojan sali, klo 19.00  (L)

Lipunmyynti:

Turku: lippu.fi
Helsinki: Musiikkitalo
Oulu: lippu.fi

Liput alkaen 47 € +palvelumaksut (opiskelijat / työttömät) norm. lippu 49 €+ palvelumaksut

Ryhmät min. 10 hlö liput 47 €/hlö + palvelumaksut. Tiedustelut: ryhmamyynti@magnumlive.fi, 050 5374853.

Lisätiedot

Videot

Kuvat

No images found