In English

MagnumLive

Suomi-Filmin Sävelin -kiertue

Suomi-FIlmin Sävelin: Arja Koriseva ja Hannu Lehtonen

Suomi-Filmin Sävelin –konserttikiertue

Menestyksekkäät Suomi-Filmin Sävelin -esitykset ovet hurmanneet niin kesäteattereissa kuin konserttisaleissa.

Suomi-Filmin Sävelin -konsertissa on mukana kaikkien aikojen tangokuningatar Arja Koriseva ja konserttilavojen suosikkibaritoni Hannu Lehtonen sekä Juha Tikan luotsaama SF-orkesteri. Ryhmä tuo estradille upean koosteen ikivihreistä elokuvasävelmistä, jotka ovat viihdyttäneet suomalaisia jo vuosikymmeniä.

Suomi-Filmin Sävelin kertoo lauluin ja pienin tarinoin kotimaisen elokuvahistorian kulta-ajasta. Konsertissa on mukana teatterista tuttuja elementtejä ja yleisö saa nauttia myös aidoista Suomi-filmeistä otetuista elokuvaotteista. Suomi-Filmin Sävelin -esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Susanna Haavisto.

Tällä hetkellä esityksiä.

 

Tuotanto: MagnumLive

Videot

Katso lipputiedot Liput-välilehdeltä!

Liity tapahtumaan Facebookissa

Kerro kaverille tapahtumasta


  Kaikki tapahtumat

  Arja Koriseva on palkittu niin musiikistaan kuin tv-töistään. Lukuisat hänen albumeistaan ovat Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen listalla. Hänet on palkittu myös ”Kaikkien aikojen tangokuningattarena” (1997).

  Hannu Lehtonen on hurmaavaääninen, suurten tunteiden tulkki, joka on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin. Hannu on musiikin monitaituri ja niinpä myös esiintymispaikkoja on vuosien varrella ollut monenlaisia: suuria konserttisaleja, teatterilavoja, kirkkoja, tanssiravintoloita ja tiettävästi miehen on kuultu laulavan serenadia myös iltanuotiolla.

  SF-orkesterissa soittavat:

  Pekka Kuorikoski (kosketinsoittimet, viulu)
  Tuomas Kesälä (piano, haitari)
  Jarmo Nikku/Jari Nieminen (kitara, banjo, mandoliini)
  Juha Tikka (bassot, trumpetti)
  Vesa Aaltonen (rummut).
  Lisäksi Hannu Lehtonen soittaa saksofoneja ja perkussioita

  Suomi-Filmin Sävelin -orkesteri

  Suomi-Filmin Sävelin ensi-ilta esitettiin Vantaan Puimalan kesäteatterissa Backaksen kartanomiljöössä kesällä 2013 ja näytökset pyörivät täysille katsomoille. Konsertteja nähtiin myös syksyllä 2013 konserttisaleissa suuren menestyksen siivittämänä. Yhteensä takana on tähän mennessä jo viisitoista suuren suosion saavuttanutta musiikkiesitystä ja yleisön pyynnöstä konserttikiertue jatkui keväällä 2014 ympäri Suomen.

  Teatterit/ konserttitalot: Esityksen voi tilata MagnumLiven myyntipalvelusta.

  Suomi-Filmin Sävelin Backaksella.

  Suomi-Filmin Sävelin syyskiertue 2013

  suomi_filmin_savelin6 suomi_filmin_savelin1 suomi_filmin_savelin4