In English

MagnumLive

Sinun silmiesi tähden

Sinun silmiesi tähden konsertti

Idän ja lännen tiet -konsertit saavat jatkoa! Täysin uusi kevään 2018 konsertti, jonka on käsikirjoittanut Susanna Haavisto. 

Sinun silmiesi tähden -konsertti on jatkoa suuren suosion saaneelle, jo kolme kautta täysille saleille esitetylle Idän ja lännen tiet –konserttikiertueelle. Uudessa konsertissa kuullaan jälleen muistoja herättäviä Laila Kinnusen ja Olavi Virran lauluja, joita kultaisille iskelmän vuosikymmenille mahtuu satoja.

Konsertin ohjelmisto on siis uudistettu. Käsikirjoituksesta vastaa nyt monien nostalgiakonserttien takaa tuttu Susanna Haavisto, joka on tehnyt matkan näiden kahden suuren tähden tuotantoon ja tuonut sieltä valoon myös hieman unohdetumpia kappaleita.

Lailan ja Olavin laulujen polut kohtaavat konsertissa, jonka tulkitsijoina nähdään itseoikeutetusti Laila Kinnusen tytär Milana Misic sekä paljolti Olavi Virtaa levyilläänkin tulkinnut Amadeus Lundberg. Konsertin musiikista vastaa Juha Tikan orkesteri.

Olkaatte hyvät: Sinun silmiesi tähden – Laila Kinnusen ja Olavi Virran lauluja, vol 2.

Katso tunnelmia edellisestä Idän ja lännen tiet -konserttikiertueesta. / Idän ja lännen tiet Facebookissa.

Liity tapahtumaan Facebookissa

Kerro kaverille tapahtumasta


  Kaikki tapahtumat

  AMADEUS LUNDBERG

  Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisöään persoonallisella laulutyylillään ja karismaattisella olemuksellaan. Amadeus on näyttänyt kykynsä myös suurien estradien parrasvaloissa.

  Amadeus  tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Hän valloitti tuolloin koko Suomen kansan sydämet laululla Onnemme kyyneleet.

  Vuoden 2010 alussa Amadeus oli mukana Suomen Euroviisu-finaalissa ja hän pääsi jatkoon omasta Euroviisu-karsinnastaan kappaleella Anastacia. Tammikuussa julkaistiin myös hänen ensimmäinen albuminsa Amadeus. Single-levytyksistä mainittakoot mm. Riku Niemi Orchestran kanssa tehty Amado Mio.

  Tanssilava- ja ravintolaesiintymisten ohella Amadeus on konsertoinut vuosien saatossa monissa eri konserteissa, mm. Valon airueet -kiertue ja Sielu soi -konsertit, sekä Sinitaivas-konserttikiertueet. Amadeus on ollut mukana mm. tätinsä Anneli Sarin kanssa yhteisessä musiikkinäytelmäteoksessa Taivaan Portit, joka kiersi lukuisilla paikkakunnilla. Vuosina 2013 ja 2014 Amadeus oli mukana Kari Tapio -muistokonserttikiertueella.

  Keväällä 2014 julkaistiin aivan uutta musiikkia: Jukka Kuoppamäen Amadeukselle tekemä kappale Vain rakkaus, joka päätyi myös Amadeuksen menestysalbumin (2014) nimeksi: levy myi ennätysajassa kultaa. Toinen odotettu Amadeuksen albumi Puhu minulle rakkaudesta julkaisiin syksyllä 2015 ja Poikavarjoiselta kujalta vuonna 2016. 

  Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi Olavi Virraksi. Vuosina 2014  Amadeuksen pitkäaikainen haave toteutui ja hänet on nähty mm. Laulaja – Olavi Virta – musiikkinäytöksissä legendan musiikkia esittämässä. Menstyskonsertteja nähtin myös vuosina 2015 ja 2016. Amadeus esiintyi myös monissa muissa konserteissa mm. omissa Vain rakkaus -konserteissa.

   

  MILANA MISIC

  Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia.

  Milanan ohjelmisto sopii niin tanssilavoille kuin suurille estradeille. Hän esittää omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja. Milana on uransa aikana osallistunut myös Suomen Euroviisuihin (2011) kappaleella Sydämeni kaksi maata.

  Laulajattarelta on ilmestynyt useita albumeja, joista Laila Kinnusen musiikkia ovat Laulumme (2008) ja Valoa ikkunassa (2009) sekä kokoelma Käy tanssimaan (2010).

  Lisäksi Milana on julkaissut mm. albumin Väärää rakkautta (2007), jonka tuotti Stratovariuksenkin tuottajana toiminut Matias Kupiainen.

  Milana on ollut jälleen vuonna 2013 studiossa: Linnun kokoinen on toinen single hänen työn alla olevalta uutuusalbumiltaan. Milana on tuonut sävelmaailmaansa lisää etnisiä sävyjä, millä hän kunnioittaa kroatialaisia juuriaan. Kauniilla vähäeleisellä singlellään Milana kertoo nyky-yhteiskunnan aiheuttamista paineista. ”Ei kaiken aina tarvitse olla suoritettua, suurta ja suunnitelmallista,” Milana kertoo. Milanan toinen levyltä julkaistu single oli Sydän sun.

  Syksyllä 2013 Milana osallistui Syksyn Sävel -kilpailuun (MTV3). Ohjelman hyväntekeväisyyskohteena oli Uusi Lastensairaala. Kappaleenaan Milanalla oli Tiedäthän mistä mut löytää, josta on julkaistu sekä single ja musiikkivideo. Keväällä 2014 julkaistiin mm. Radio Suomessa mukavasti soinut Tähteni.

  Singlejulkaisut löytyvät Milanan uusimmalta studioalbumilta Linnun kokoinen (2014).  Milana nähtiin vuonna 2014 myös Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa.

   

  JUHA TIKAN ORKESTERI

  Juha Tikka on arvostettu säveltäjä ja sovittaja, mutta myös muusikko ja kapellimestari. Hän on tehnyt yhteistyö lukuisten suomalaisten artistien kanssa. Hänen johtamiaan orkestereita on nähty monissa projekteissa, viimeisimpinä mm. menestystä niittäneissä  Laulaja Olavi Virta ja Volare – italialainen ilta -musiikkiesityksissä.

  Juha Tikan sielukkaita sävellyksiään löytyy myös levyiltä, mm. Susanna Haaviston albumeilta.

  Ennakkoliput:
  • Ticketmaster (Lippupalvelu) ja myyntipisteet kautta maan.
  • Lippu.fi
  • Lipputoimisto

  Ryhmäliput ja lisätiedot, p. 010 396 5019 / Vesa Puukari