In English

MagnumLive

Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio

Kari Tapio, Sinivalkoinen ääni, konsertti, Susanna Haavisto

”Mä elämästä laulan, olen suomalainen…” Liki jokainen meistä muistaa tämän säkeen ja luultavasti myös kuulee Kari Tapion syvästi tuntevan ja ihmistä lähelle tulevan sinivalkoisen äänen.

Rakastetun laulajan uraa kunnioittavan Sinivalkoinen ääni – Kari Tapio -esityksen on käsikirjoittanut ja sen ohjaa Susanna Haavisto. Lämminhenkisenä taustavoimana on toiminut Kari Tapion poika Joona Jalkanen. Konsertti kertoo Kari Tapion elämän vaiheista laulujen, tarinoiden, kuvien ja kollegoiden muistojen kudelmana.

Lavalla tässä konsertissa kuullaan ja nähdään tasapuolisesti nais- ja miesenergiaa ja lauluvoimaa. Neljän erilaisen tulkitsijan, Milana Misicin, Susanna Haaviston, Amadeus Lundbergin ja Teemu Roivaisen, pureutuminen lauluihin tarjoaa iltaan vahvoja, tunteikkaita sävyjä ja värejä sekä uudenlaistakin näkökulmaa. Musiikista vastaa Juha Tikan luotto-orkesteri.

Kiertue on jatkoa Susanna Haaviston ohjaamalle ja käsikirjoittamalle hienolle nostalgiasarjalle. Edellinen ”Muuttuvat laulut – Georg Ots” jatkaa edelleen kulkuaan. Sitä edelsi jo kolmisen vuotta ympäri Suomea kiertänyt ”Laulaja Olavi Virta”, joka on ollut menestystarina vailla vertaa. Ensimmäinen Haaviston työstämä vanhaa iskelmämusiikkia nostalgisoiva MagnumLiven tuotanto oli ”Suomi-Filmin Sävelin”. (Kaikki konsertit ovat edelleen myynnissä.)

Kerro kaverille tapahtumasta


  Ajankohtaista

  Kaikki tapahtumat

  • Amadeus Lundberg >>

  • Teemu Roivainen >>

  • Susanna Haavisto >>

  • Milana Misic >>

  • Juha Tikan orkesteri
  Juha Lanu, kitarat, taustalaulu
  Pekka Kuorikoski, koskettimet, viulu, taustalaulu
  Vesa Aaltonen, rummut, perc.
  Olli Haavisto, kitara, pedal steel
  Tuomas Kesälä, piano, haitari, taustalaulu
  Juha Tikka, bassot, taustalaulu